networking Network switch huren
Cisco

Catalyst 9400

Cisco Catalyst 9400 huren

Cisco Catalyst 9400 huren

Onze Cisco Catalyst 9400 LAN-switches passen zich doorlopend aan, zodat je nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Dankzij de geïntegreerde geavanceerde beveiliging kun je steeds veranderende bedreigingen aanpakken. De switches vereenvoudigen het beheer van jouw veranderende vereisten op het gebied van mobiliteit, de cloud en het Internet of Things (IoT).

Kenmerken Catalyst 9400

  • Toonaangevende modular-access campus-LAN-switches
  • Ondersteunt tot 9 Tbps
  • 240 of 384 poorten en 480 Gbps per sleuf
  • Beveiligde segmentering met SD-Access

Cisco Catalyst huren bij IRENT

Zelf ervaren  in je eigen IT-omgeving hoe deze switches functioneren? Dat kan! Met een Proof of Concept test je voor een bepaalde periode in je eigen IT omgeving de systemen. Zo kom je er direct achter of de systemen de beoogde wensen behalen. Contact onze IT-specialisten voor meer informatie of de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.