networking Network switch huren
Cisco

Nexus

Nexus

Op zoek naar Cisco Nexus-switches? Ons assortiment bestaat uit onder andere de 2000, 3000, 5000 7000 en de 9000 series. Bij een huuraanvraag reageren we binnen twee uur. We hebben een voorraad van honderden switches en duizenden netwerkpoorten. Hierdoor kan netwerkapparatuur vaak al binnen 24 uur worden geleverd, op iedere gewenste locatie in Europa. Cisco Nexus is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren.

Wil je je netwerk vervangen of uitbreiden, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OpEx) oplossing. Hierbij is het zelfs mogelijk om binnen het contract af te schalen.

Cisco Nexus huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op verhuurgebied van server, storage en netwerkoplossingen. We faciliteren Cisco bij diverse projecten in Europa. De gewenste Nexus-switch niet gevonden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

  • Europees verhuur marktleider van datacenter apparatuur
  • Ervaring in levering over de hele wereld
  • Voorraad van ruim € 15 miljoen aan IT infrastructuur
  • Demopool partner van Dell EMC, Lenovo en IBM
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.