networking Network switch huren
Cisco

Nexus 2000

Cisco Nexus 2000 huren

Cisco Nexus 2000 huren

De Nexus 2000 Series Fabric Extenders (FEX) zijn ontworpen voor de connectiviteit van rack en blade servers. Cisco Nexus 2000 FEX switch kan beschouwd worden als de afstandsbediening voor Cisco Nexus switches. De Fabric extender fungeert als een verlengstuk van de ouder Cisco Nexus switch fabric; Zij vormen samen een gedistribueerd modulair systeem.

Nexus  huren bij IRENT

Wil je de Nexus 2000 serie switch huren voor een korte periode voor bijvoorbeeld een migratie, tijdelijk project of calamiteit? Wij verhuren deze switches voor korte en middellange termijn uit voorraad. Ook de installatie is mogelijk! Contact onze IT-specialisten om de mogelijkheden voor jouw IT-omgeving te bespreken.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.