networking Network switch huren
Cisco

Nexus 5000

Cisco Nexus 5000 huren

Cisco Nexus 5000 huren

De Nexus 5000 Series switches zijn ontworpen om high-density top-of-rack , 10 Gigabit Ethernet met unified ports in een compact 1U of 2U rackunit en form factor te leveren. De Nexus 5000  bestaat uit  5500 en 5600 platforms als onderdeel van de Cisco Unified Fabric portfolio.

Nexus huren bij IRENT

Voor het huren van de 5000 series switch kun je terecht bij IRENT. Wil je de Nexus 5000 switch huren voor een korte periode voor bijvoorbeeld tijdelijk project of calamiteit? Wij verhuren de Nexus 5000 serie switch voor korte en middellange termijn uit onze voorraad. Ook de installatie is mogelijk! Contacteer onze IT-specialisten voor meer informatie!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.