networking Network switch huren
Cisco

Nexus 7000

Cisco Nexus 7000 huren

Nexus 7000 huren

Creëer de netwerkbasis die je nodig hebt voor jouw Unified Fabric-datacenter en campus-core met hoge prestaties. De modulaire Cisco Nexus 7000 Series Switches bieden een uitgebreide NX-OS-functieset, met 10, 40 en 100 Gigabit Ethernet met hoge dichtheid voor het datacenter en de campus-core.

Eén end-to-end platform

Voor datacenters biedt de Cisco Nexus 7000 Series een end-to-end oplossing op één platform voor datacenter-core, aggregatie en End-of-Row- en Top-of-Rack-serverconnectiviteit met hoge dichtheid. Voor campus-core implementaties biedt het een schaalbare, uiterst veerkrachtige oplossing met hoge prestaties.

Het Cisco Nexus 7000 Series-platform werkt op Cisco NX-OS-software. Het is speciaal ontworpen voor de meest bedrijfskritische implementaties in het datacenter en op de campus.

De Cisco Nexus 7000 Series is ontworpen rond drie principes:

  • Schaalbaarheid van infrastructuur: virtualisatie, efficiënte voeding en koeling, hoge dichtheid en prestaties ondersteunen allemaal een efficiënte groei van de datacenterinfrastructuur.
  • Operationele continuïteit: in het ontwerp van Cisco Nexus zijn hardware, NX-OS-softwarefuncties en beheer geïntegreerd om zero-downtime omgevingen te ondersteunen.
  • Transportflexibiliteit: je kunt incrementeel en kosteneffectief overstappen op nieuwe netwerkinnovaties en -technologieën.

Neem contact op met onze IT-specialisten om alle mogelijkheden te bespreken!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.