networking Network switch huren
Kies je merk

Dell EMC switches huren

Extra netwerkpoorten of brandbreedte nodig? Bijvoorbeeld voor een verhuizing naar een ander pand of vanwege tijdelijke inzet van extra servers en/of storage? Het huren van extra core- of SAN-switch(es) kan uitkomst bieden. Je bepaald zelf hoelang je huurt. Zo kun je op ieder moment een optimale beschikbaarheid van je netwerk garanderen. Dankzij duizenden netwerkpoorten aan voorraad, kun je ook bij een escalatie rekenen op de juiste Dell EMC-switch: snel en op iedere gewenste locatie.

Op korte termijn behoefte aan Dell EMC-netwerkapparatuur, bijvoorbeeld voor het overbruggen van levertijden of voor een tijdelijk project? Indien gewenst heb je de volgende dag de apparatuur in huis.

Dell EMC switches en HaaS

Is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de meest geschikte optie? Kies dan voor een op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Flexibel een Dell EMC Switch huren

Je aanvraag wordt binnen twee uur door onze IT-specialisten naar de gewenste Dell EMC-netwerkoplossing vertaald. We maken inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Bij akkoord wordt de op maat gemaakte netwerkoplossing op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd. Je kunt onze Dell EMC-netwerkoplossingen per dag, week of maand huren. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Dell EMC Switch huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van serverstorage– en netwerkverhuur. We zijn Europees marktleider in verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Bovendien zijn we erg trots op onze status als de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse projecten. Meer weten over de mogelijkheden? We helpen je graag om je tijdelijke Dell EMC-netwerkbehoefte optimaal in te vullen. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
  6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
  7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.