networking Network switch huren
Dell EMC

n-series

Dell EMC N-series switches huren

De Dell EMC N-series switches huren? Dit kan vanaf 1 dag tot meerdere maanden. Wil je eerst testen of de Dell EMC switches zo functioneert in jouw datacentrum zoals je dat voor ogen heeft? Dan is een demo of Proof of Concept een hele geschikte optie.

Ervaar de robuuste eigenschappen

De Dell EMC N-series switches zijn ontworpen om middelgrote tot grote ondernemingen een robuuste, schaalbare en energie-efficiënte netwerkoplossing te bieden. Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare, niet complexe netwerkoplossing.

 • Krachtige prestaties en hoge beschikbaarheid: De N-series biedt doorvoer op ondernemingsniveau met ingebouwde redundantie, wat zorgt voor minder netwerkstoringen en hogere uptime voor kritieke bedrijfsprocessen.
 • Flexibele schaalbaarheid: Deze switches groeien mee met het bedrijf. Ze kunnen gemakkelijk worden uitgebreid om te voldoen aan groeiende netwerk behoeften zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.
 • Geavanceerde netwerkbeveiliging: Met uitgebreide beveiliging opties beschermen de switches je gegevens en netwerk tegen externe bedreigingen en aanvallen.
 • Energie-efficiëntie: De N-series is ontworpen om de energiekosten te minimaliseren, wat helpt bij het verlagen van de totale bedrijfskosten en het ondersteunen van duurzame bedrijfspraktijken.

N-series network switches testen

De switch testen op functionaliteit en effectiviteit? je kunt bij onze IT-specialisten en Dell EMC switches Proof of Concept aanvragen en je ervaart zelf, realtime in eigen datacentrum.

Met een Proof of Concept laat je het systeem een voor een bepaalde periode meedraaien in je eigen datacenter. Met jouw workload. Zo kun je direct ervaren en statistisch meten of de systemen doen wat je van ze verwacht hebt.

Flexibel leasen

Met pay-per-use condities kun je de Dell EMC N-series systemen flexibel leasen. Je krijgt de mogelijkheid om de systemen op- en af te schalen wanneer jij dat wilt. Zo behoud je optimale efficiency. Daarnaast kun je er voor kiezen om jouw oude systemen te verkopen. Zo innoveer je je datacentrum én vergroot je je liquiditeit.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van serverstorage– en netwerkverhuur. We zijn Europees marktleider in verhuur van high-end/enterprise-apparatuur.

Bovendien zijn we erg trots op onze status als de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse projecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou datacenter? Neem contact op met een van onze IT-specialisten.

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een networking switch huren voor een korte of lange periode.

Wat is het huurtarief?

Op dit moment hebben wij geen standaard huurtarief voor een server. Dat komt omdat het afhangt van factor zoals huurperiode en soort networking switch. Vraag daarom een offerte aan, dan weet jij binnen twee uur welke kosten aan het huren vast zitten.

Wanneer ontvang ik de networking switch?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om op werkdagen al binnen 24 uur een netwerking switch te huren. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van een van onze IT-specialisten. In dit voorstel weet je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een server. Eenmaal akkoord gegeven worden de servers op de gewenste locatie afgeleverd. Zo snel mogelijk een nieuwe server ontvangen? Bel dan +31 (0)33 789 01 01, wij gaan gelijk voor je aan de slag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.