networking Network switch huren
Dell EMC

s-series

Dell EMC S-series switches huren

Ons aanbod van Dell EMC S-Series-switches bestaat onder andere uit de S4048-ON, S4048T-ON, S4128F-ON, S4148F-ON en de S4148T-ON. Bij een huuraanvraag reageren we binnen twee uur. Wij hebben honderden switches en duizenden netwerkpoorten op voorraad. Hierdoor zijn wij vaak in staat om binnen 24 uur te leveren.

Ervaar de mooie eigenschappen

De Dell EMC S-series switches zijn ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan high-performance netwerkmogelijkheden met uitstekende schaalbaarheid. Deze geavanceerde switches zijn perfect voor ondernemingen die hun netwerkcapaciteit willen uitbreiden en moderniseren.

 • Snelheid en prestaties: Deze switches zijn ontworpen om enorme hoeveelheden data snel en efficiënt te verwerken, wat essentieel is voor applicaties die een hoge bandbreedte vereisen, zoals videoconferenties en cloud computing.
 • Schaalbaarheid: Met mogelijkheden om naadloos netwerkverbindingen te vergroten, biedt de S-series een toekomstbestendige oplossing die met het bedrijf kan meegroeien.
 • Beveiligingsopties: Voorzien van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om je netwerk te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en cyberaanvallen, zorgen de switches voor een veilige bedrijfsomgeving.
 • Energiezuinig ontwerp: Deze switches zijn niet alleen krachtig, maar ook ontworpen om energie-efficiënter te zijn, wat helpt de operationele kosten te verlagen en bijdraagt aan een groenere operatie.

Dell EMC network switches en HaaS

Is investeren in eigen apparatuur (CaPex) niet de meest geschikte optie? Kies dan voor een op maat gemaakte (OpEx) oplossing, waarbij afschalen tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Flexibel leasen

Je aanvraag wordt binnen twee uur door onze IT-specialisten naar de gewenste Dell EMC-netwerkoplossing vertaald. We maken inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Bij akkoord wordt de op maat gemaakte netwerkoplossing op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd.

Je kunt onze Dell EMC-netwerkoplossingen per dag, week of maand huren. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op het gebied van tijdelijke inzet van server-, storage– en netwerkoplossingen.

Bovendien zijn we erg trots op onze status als de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse projecten.

De gewenste S series-switch niet gevonden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een networking switch huren voor een korte of lange periode.

Wat is jullie huurtarief?

Op dit moment hebben wij geen standaard huurtarief voor een server. Dat komt omdat het afhangt van factor zoals huurperiode en soort networking switch. Vraag daarom een offerte aan, dan weet jij binnen twee uur welke kosten aan het huren vast zitten.

Wanneer ontvang ik de networking switch?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om op werkdagen al binnen 24 uur een netwerking switch te huren. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van een van onze IT-specialisten. In dit voorstel weet je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een server. Eenmaal akkoord gegeven worden de servers op de gewenste locatie afgeleverd. Zo snel mogelijk een nieuwe server ontvangen? Bel dan +31 (0)33 789 01 01, wij gaan gelijk voor je aan de slag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.