networking Network switch huren
Dell EMC

Z-series

Dell EMC Z-series switch huren

Tijdelijk de Dell EMC Z-series switch huren of leasen? IRENT levert op maat gemaakte systeemconfiguraties op locatie. Indien het een escalatie/ calamiteit betreft en je snel vervangende systemen nodig hebt, is het huren van een Z-series netwerk switch een snelle, daadkrachtige en effectieve oplossing. Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

Verhoog je netwerk efficiëntie

De Dell EMC Z-series switches zijn een gamechanger voor bedrijven die op zoek zijn naar topklasse netwerkoplossingen. De krachtige switches zijn ontworpen om hoge prestaties te leveren in data-intensieve omgevingen. Ze zijn perfect voor ondernemers die hun netwerk willen optimaliseren en voorbereid willen zijn op de toekomst.

 • Extreme prestaties: Met ondersteuning voor multi-rate Ethernet, zijn deze switches in staat om enorme hoeveelheden data te verwerken, wat cruciaal is voor bedrijven met groot dataverkeer.
 • Ultra-low latency: De Z-series is ontworpen voor zeer lage vertragingen, wat essentieel is voor real-time toepassingen en diensten zoals VoIP en streaming media.
 • Toekomstbestendig: Deze switches ondersteunen geavanceerde technologieën zoals SDN (Software Defined Networking), waardoor ze een duurzame investering zijn die meegroeit met de nieuwste netwerk trends en -technologieën.
 • Energie-efficiëntie: Ze zijn ontworpen om het energieverbruik te minimaliseren, wat helpt om de operationele kosten te verlagen en de ecologische voetafdruk van het bedrijf te verminderen.

Z-series switch en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een Z-series switch:

 1. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.
 2. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
 3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
 4. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;

Testen in eigen IT-omgeving

Overweeg jij om nieuwe Z-series switches te plaatsen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op jouw toekomstvisie.

Om te testen of de systemen aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij de Z-series switches zelf testen in je eigen IT-omgeving.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van serverstorage– en netwerkverhuur. We zijn Europees marktleider in verhuur van high-end/enterprise-apparatuur.

Bovendien zijn we erg trots op onze status als de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse projecten.

Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de Z-series switches? Neem dan contact met ons op!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een networking switch huren voor een korte of lange periode.

Wat is het huurtarief?

Op dit moment hebben wij geen standaard huurtarief voor een server. Dat komt omdat het afhangt van factor zoals huurperiode en soort networking switch. Vraag daarom een offerte aan, dan weet jij binnen twee uur welke kosten aan het huren vast zitten.

Wanneer ontvang ik de networking switch?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om op werkdagen al binnen 24 uur een netwerking switch te huren. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van een van onze IT-specialisten. In dit voorstel weet je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een server. Eenmaal akkoord gegeven worden de servers op de gewenste locatie afgeleverd. Zo snel mogelijk een nieuwe server ontvangen? Bel dan +31 (0)33 789 01 01, wij gaan gelijk voor je aan de slag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.