networking Network switch huren
Hewlett Packard Enterprise

Aruba

HPE Aruba switch huren

Ben jij vanwege onvoorziene omstandigheden, zoals een escalatie of calamiteit, tijdelijk op zoek naar een HPE Aruba networking switch? Door een HPE Aruba te huren bij IRENT, draaien jouw systemen binnen 24 uur op volle kracht.

Hiermee biedt IRENT met de Aruba switch een buitengewoon snelle oplossing voor escalaties binnen jouw IT infrastructuur.

Geavanceerde netwerkoplossingen voor dynamische ondernemingen

HPE Aruba switches, bieden geavanceerde netwerkoplossingen die speciaal zijn ontworpen om aan de eisen van dynamische ondernemingen te voldoen. Deze switches zijn niet alleen krachtig, maar ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak en toekomstige groei.

 • Superieure prestaties: Geniet van hoge overdrachtssnelheden en een betrouwbare verbinding, wat cruciaal is voor het ondersteunen van bedrijfskritische applicaties.
 • Slimme beheeropties: Met Aruba’s geavanceerde beheerplatform kun je jouw netwerkinstellingen intuïtief beheren en optimaliseren, waardoor IT-beheer eenvoudiger wordt.
 • Robuuste beveiliging: Voorzie het netwerk van sterke beveiligingsprotocollen om bedrijfsdata en -systemen te beschermen tegen bedreigingen en aanvallen.
 • Flexibiliteit in netwerkdesign: Of je nu een klein kantoor hebt of een uitgebreide campus, HPE Aruba biedt oplossingen die kunnen worden aangepast aan elke omgeving.
 • Toekomstbestendige technologie: Met ondersteuning voor de nieuwste netwerkstandaarden en technologieën ben je voorbereid op toekomstige ontwikkelingen en netwerkeisen.

Aruba met additionele diensten

Bij IRENT ben je niet alleen aan het juiste adres voor de huur van een HPE Aruba networking switch. Wij bieden namelijk nog additionele diensten aan. Zo heb jij de keuze uit:

 1. Gebruikte hardware verkopen (buyback): zodra de hardware die jij vervangt door de huur van een MSA overbodig wordt, koopt IRENT deze tegen een maximale restwaarde op;
 2. Extra IT-services: aanvullende service als ondersteuner bij o.a. installatie, implementatie en migratie;
 3. IT-support: deze leveren we standaard als 9X5 NDB response; waar nodig zijn extra supportlevels beschikbaar;
 4. Data wiping (GDPR): 100% veilige gegevensverwijdering, aantoonbaar middels een certificaat voor controlerende instanties.

HPE switch testen

Het kiezen voor een server zoals de Aruba  is een belangrijke keuze. Dat snapt IRENT als geen ander. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Zo kun jij een HPE networking switch eerst uitgebreid testen in je eigen IT-omgeving.

Daarmee is het direct duidelijk of alle systemen naar wens functioneren. Ook kijken we zo vooruit: past deze serveroplossing bij jouw toekomstvisie?

Binnen 24 uur geleverd

Je aanvraag wordt binnen twee uur door onze IT-specialisten naar de gewenste netwerkoplossing vertaald. Zo heb je inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering.

Bij akkoord wordt de gewenste HPE-netwerkoplossing op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd.

Je kunt onze netwerkoplossingen per dag, week of maand huren. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

HP huren bij IRENT

IRENT is ruim 15 jaar dé specialist op het gebied van server-, storage-, en netwerkapparatuur verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end en enterprise-apparatuur.

Wil jij graag meer informatie over het huren van een HPE switch of ben jij op zoek naar een sparringpartner? De IT-specialisten van IRENT staan dan uiteraard voor je klaar! Neem snel contact met ons op.

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat is het huurtarief?

Wij hanteren op dit moment geen standaard huurtarief. Dat komt omdat het afhangt van factoren, zoals de huurperiode en soort network switch. Vraag daarom een offerte aan, dan weet jij binnen twee uur welke kosten aan het huren vast zitten.

Hoelang kan ik een network switch huren?

Bij IRENT profiteer je van flexibele contractvormen. Dit betekent dat je een networking switch kun huren voor een korte of lange periode. Bovendien kun je gebruik maken van onze Proof of Concept (PoC). Hiermee kun je de apparatuur eerst testen in eigen omgeving/datacenter.

Wanneer ontvang ik de network switch als ik vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om op werkdagen al binnen 24 uur een networking switch te huren. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 2 uur een voorstel op maat. Eenmaal akkoord gegeven worden de switches op de gewenste locatie afgeleverd. Zo snel mogelijk een nieuwe server ontvangen? Bel dan +31 (0)33 789 01 01, wij gaan gelijk voor je aan de slag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.