networking Network switch huren
Kies je merk

IBM network switches huren

Wanneer je gaat verhuizen of bij tijdelijke inzet van extra server– en/of storagecapaciteit, kan het huren van extra core- of SAN-switch(es) uitkomst bieden. Je bepaalt zelf hoelang je huurt, zodat je een optimale beschikbaarheid van je netwerk kunt blijven garanderen.

Dankzij duizenden netwerkpoorten aan voorraad, ontvang je bij een escalatie snel de juiste switch op je gewenste locatie.

Ervaar de mooie eigenschappen

IBM network switches bieden geavanceerde functionaliteiten die essentieel zijn voor het beheren van complexe netwerken in een zakelijke omgeving. Deze switches zijn speciaal ontworpen om hoge prestaties te leveren, wat cruciaal is voor bedrijven die afhankelijk zijn van snelle en continue gegevensuitwisseling.

 • Superieure prestaties: De switches zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor hoge doorvoersnelheden en minimale latency, wat ideaal is voor kritische bedrijfsapplicaties.
 • Flexibele netwerkconfiguratie: Deze switches bieden uitgebreide configuratie opties die het mogelijk maken om jouw netwerk aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw onderneming.
 • Robuuste beveiligingskenmerken: Met functies zoals virtuele firewall- en intrusion detection systemen, zorgen de network switches voor een veilig netwerk dat beschermd is tegen externe en interne dreigingen.
 • Eenvoudig beheer: Door de integratie met management software kunnen de switches gemakkelijk beheerd en geüpdatet worden, wat de operationele efficiëntie verhoogt.

IBM switches en HaaS

Meer netwerkcapaciteit nodig, maar is investeren in bezit (CAPEX) niet de meest geschikte keuze? Kies dan voor een op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Binnen 24 uur een IBM switch

Je aanvraag wordt binnen twee uur door onze IT-specialisten naar de gewenste netwerkoplossing vertaald. Zo heb je inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering.

Bij akkoord wordt de gewenste IBM-netwerkoplossing op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd.

Je kunt onze netwerkoplossingen per dag, week of maand huren. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Huren bij IRENT

IRENT is ruim 15 jaar dé specialist op het gebied van server-, storage-, en netwerkapparatuur verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end en enterprise-apparatuur.

Bovendien zijn we vanaf de oprichting van IRENT de enige officiële IBM demopoolpartner in de BeNeLux. Wat betekent dat je IBM servers, storage– en netwerkapparatuur  eenvoudig en snel kan huren.

Daarnaast zijn we preferred rental partner voor Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Meer weten over de mogelijkheden? Vertel ons wat je nodig hebt en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.