networking Network switch huren
IBM

SAN switch

IBM SAN Switch huren

De IBM SAN (Storage Area Network) switches is in verschillende modellen te huur. Bij een aanvraag maken wij binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten en sturen wij een offerte. Met een voorraad van honderden switches, kan er indien nodig binnen 24 uur worden geleverd.

De servers, storage en netwerkapparatuur is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie in Europa geleverd.

Ontdek de mooie voordelen

IBM switches bieden hoogwaardige connectiviteit en beheer voor datacenters en opslagnetwerken. Ze zijn specifiek ontworpen om de efficiëntie van grote data opslagsystemen te optimaliseren. Ideaal voor ondernemingen die grote hoeveelheden data verwerken.

 • Geoptimaliseerde datastromen: De switches zorgen voor snelle en efficiënte data overdracht tussen servers en opslagsystemen, wat essentieel is voor bedrijfskritieke applicaties.
 • Hoge betrouwbaarheid: Met geavanceerde fouttolerantie en redundantie mogelijkheden bieden deze switches een stabiele basis voor jouw IT-infrastructuur.
 • Schaalbaarheid: Naarmate je bedrijf groeit, kunnen de network switches eenvoudig worden uitgebreid om aan de toenemende vraag naar opslag en data overdracht te voldoen.
 • Verbeterde beveiliging: Deze switches bieden geavanceerde beveiligingsfuncties om je data te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en cyberdreigingen.

IBM switches en HaaS

Wil je je netwerk uitbreiden of vervangen, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de beste optie? Kies dan voor het betalen per maand (OpEx). Wij bieden een contractvorm aan waarbij het zelfs mogelijk is om binnen het contract af te schalen.

IBM huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist en Europees marktleider op het gebied van tijdelijke inzet van server, storage en netwerkapparatuur.

Bovendien zijn we vanaf de oprichting van IRENT de enige officiële IBM demopoolpartner in de BeNeLux. Wat betekent dat je IBM servers, storage– en netwerkapparatuur eenvoudig en snel kan huren.

Daarnaast zijn we preferred rental partner voor Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Meer weten over de mogelijkheden? Vertel ons wat je nodig hebt en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Welk huurtarief wordt gehanteerd?

Wij hanteren op dit moment geen standaard huurtarief. Dat komt omdat het afhangt van factoren, zoals de huurperiode en soort network switch. Vraag daarom een offerte aan, dan weet jij binnen twee uur welke kosten aan het huren vast zitten.

Hoelang kan ik een network switch huren?

Bij IRENT profiteer je van flexibele contractvormen. Dit betekent dat je een networking switch kun huren voor een korte of lange periode. Bovendien kun je gebruik maken van onze Proof of Concept (PoC). Hiermee kun je de apparatuur eerst testen in eigen omgeving/datacenter.

Wanneer ontvang ik de network switch als ik vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om op werkdagen al binnen 24 uur een networking switch te huren. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 2 uur een voorstel op maat. Eenmaal akkoord gegeven worden de switches op de gewenste locatie afgeleverd. Zo snel mogelijk een nieuwe server ontvangen? Bel dan +31 (0)33 789 01 01, wij gaan gelijk voor je aan de slag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.