networking Network switch huren
Kies je merk

Lenovo network switches huren

Ben je op korte termijn op zoek naar extra netwerkpoorten of bandbreedte? In dat geval kan het tijdelijk inhuren van extra core- of SAN-switch(es) de oplossing bieden.

Je bepaalt zelf hoelang je huurt, waardoor je altijd een optimale beschikbaarheid van je netwerk kunt garanderen. Dankzij duizenden netwerkpoorten aan voorraad, ontvang je bij een escalatie snel de juiste Lenovo-switch op je gewenste locatie.

Ontdek de fraaie eigenschappen

Lenovo network switches zijn een uitstekende keuze zowel kleine als grote ondernemingen die hun prestaties willen optimaliseren zonder in te leveren aan kwaliteit of betrouwbaarheid. Deze switches zijn ontworpen om zware netwerk belastingen aan te kunnen en bieden geavanceerde functies.

 • Betrouwbare prestaties: De switches staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat zorgt voor continue beschikbaarheid van het netwerk, zelfs onder zware omstandigheden.
 • Energiezuinige werking: Deze switches zijn ontworpen om energiezuinig te zijn, wat helpt om de operationele kosten te verlagen zonder dat dit ten koste gaat van de netwerkprestaties.
 • Veelzijdige netwerkoplossingen: Lenovo biedt een breed scala aan modellen die geschikt zijn voor verschillende netwerk scenario’s, van eenvoudige kantoornetwerken tot complexe datacenter configuraties.
 • Geavanceerde beveiligingsfuncties: Met ingebouwde beveiligingsmechanismen zoals toegangscontrole en beveiliging, zorgen Lenovo network switches voor een veilige netwerkomgeving die beschermt tegen ongeautoriseerde toegang en netwerkaanvallen.

Flexibel Lenovo switches huren

Heb je behoefte aan Lenovo-netwerkapparatuur voor het overbruggen van levertijden? Geen zorgen, je ontvangt snel de gewenste netwerkapparatuur, zodat je project niet in gevaar komt.

Is investeren in eigen netwerkapparatuur (CAPEX) niet de meest geschikte keuze? Ga dan voor onze flexibele (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Binnen 24 uur Lenovo switches

Je aanvraag wordt binnen twee uur door onze IT-specialisten naar de gewenste Lenovo-netwerkoplossing vertaald. Hierdoor heb je direct inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten.

De gewenste Lenovo-netwerkoplossing wordt op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd. Je kunt onze netwerkoplossingen per dag, week of maand huren.

Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Lenovo switches bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van betrouwbare serverstoragenetwerkverhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur.

Wij zijn de officiële Lenovo demopoolpartner in de BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost Europa. Bovendien zijn we erg trots op onze Lenovo-status, namelijk Platinum Data Center Partner

Meer weten over de mogelijkheden van een Lenovo server-, storage– en netwerkoplossingen in je organisatie? We helpen je graag om de tijdelijke serverbehoefte optimaal in te vullen. Daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.