networking Network switch huren
Kies je merk

Lenovo networking switches

Ben je op korte termijn op zoek naar extra netwerkpoorten of bandbreedte? In dat geval kan het tijdelijk inhuren van extra core- of SAN-switch(es) de oplossing bieden. Je bepaalt zelf hoelang je huurt, waardoor je altijd een optimale beschikbaarheid van je netwerk kunt garanderen. Dankzij duizenden netwerkpoorten aan voorraad, ontvang je bij een escalatie snel de juiste Lenovo-switch op je gewenste locatie.

Flexibel Lenovo switches huren

Heb je behoefte aan Lenovo-netwerkapparatuur voor het overbruggen van levertijden? Geen zorgen, je ontvangt snel de gewenste netwerkapparatuur, zodat je project niet in gevaar komt.

Is investeren in eigen netwerkapparatuur (CAPEX) niet de meest geschikte keuze? Ga dan voor onze flexibele (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Binnen 24 uur Lenovo switches

Je aanvraag wordt binnen twee uur door onze IT-specialisten naar de gewenste Lenovo-netwerkoplossing vertaald. Hierdoor heb je direct inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten. De gewenste Lenovo-netwerkoplossing wordt op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd. Je kunt onze netwerkoplossingen per dag, week of maand huren. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Lenovo switches bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van betrouwbare server- storage-netwerkverhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Wij zijn de officiële Lenovo demopoolpartner in de BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost Europa. Meer weten over de mogelijkheden van een Lenovo netwerkoplossing in je organisatie? We helpen je graag om de tijdelijke serverbehoefte optimaal in te vullen. Daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.