networking Network switch huren
Lenovo

Rack switch

Lenovo Rack Switch huren

De Lenovo Rack Switch is in verschillende modellen te huur, zoals de Rack Switch G8332, G8296, G8272, G8264CS, G8264, G8124E, G8052, G7052 en de G7028. Bij een aanvraag maken wij binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten. Met een voorraad van honderden switches, kan er indien nodig binnen 24 uur worden geleverd.

De servers-, storage– en network oplossingen zijn te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie in Europa geleverd.

Ontdek de mooie eigenschappen

Lenovo Rack Switches bieden de perfecte combinatie van prestatie, betrouwbaarheid en kostenbesparing voor elk modern datacenter. Deze switches zijn specifiek ontworpen voor rackmontage, waardoor ze ideaal zijn voor een gestroomlijnde en georganiseerde netwerkinfrastructuur.

 • Hoge dichtheid en prestaties: Met ondersteuning voor hoge data doorvoersnelheden en lage latency zijn deze rack switches ideaal voor veeleisende netwerkomgevingen.
 • Compact en efficiënt ontwerp: De rackmontage mogelijkheid zorgt voor een geoptimaliseerde ruimtebenutting in je datacenter, waardoor je meer apparatuur in minder ruimte kunt plaatsen.
 • Eenvoudig beheer en configuratie: Lenovo biedt geavanceerde beheertools die het eenvoudig maken om je netwerk te monitoren en te beheren vanaf een centrale locatie.
 • Uitstekende beveiliging: Deze switches zijn uitgerust met de nieuwste beveiligingsfuncties die jouw netwerk beschermen tegen interne en externe bedreigingen.

Flexibel Lenovo switches huren

Wil je je netwerk uitbreiden of vervangen, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de beste optie? Kies dan voor het betalen per maand (OpEx). Wij bieden een contractvorm aan waarbij het zelfs mogelijk is om binnen het contract af te schalen.

Lenovo huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist en Europees marktleider op het gebied van tijdelijke inzet van server, storage en netwerkapparatuur.

Wij zijn de officiële Lenovo demopoolpartner in de BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost-Europa en mogen ons met trots Lenovo Platinum Data Center Partner noemen.

Meer weten over de mogelijkheden van een Lenovo server-, storage– en netwerkoplossingen in je organisatie? We helpen je graag om de tijdelijke serverbehoefte optimaal in te vullen. Daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat is jullie huurtarief?

Wij hanteren op dit moment geen huurtarief. Dat komt omdat dit afhangt van diverse factoren, zoals de huurperiode en soort network switch. Vraag daarom een offerte aan, dan weet jij binnen twee uur welke kosten aan het huren vast zitten.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT profiteer je van flexibele contractvormen. Dit betekent dat je een networking switch kun huren voor een korte of lange periode. Bovendien kun je gebruik maken van onze Proof of Concept (PoC). Hiermee kun je de apparatuur eerst testen in eigen omgeving/datacenter.

Wanneer ontvang ik de switch als ik vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om op werkdagen al binnen 24 uur een netwerking switch te huren. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 2 uur een voorstel op maat. Eenmaal akkoord gegeven worden de switches op de gewenste locatie afgeleverd. Zo snel mogelijk een nieuwe server ontvangen? Bel dan +31 (0)33 789 01 01, wij gaan gelijk voor je aan de slag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.