Nieuws

18 apr 2021

IRENT gaat samen met The Greenscout de duurzame challenge aan!

In 2050 zou de Nederlandse economie volledig circulair en duurzaam gedreven moeten zijn. Dit is een mooie maar tegelijkertijd ook uitdagende doelstelling! Willen wij dit met elkaar halen dan moeten we nu in actie komen. IRENT draagt als circulair IT-bedrijf met haar proposities bij aan de vermindering van e-waste, het

GreenScout (2)
15 apr 2021

Vereenvoudig het beheer van de storage omgeving

VMware vSphere is momenteel het meest gebruikte virtualisatieplatform – het draait in meer dan 80% van de organisaties en ondersteunt diverse workloads. VMware is geëvolueerd van servervirtualisatie naar een compleet ecosysteem dat nu ook netwerken en opslag omvat. Het biedt daarnaast mogelijkheden voor beheer, automatisering en cloudfunctionaliteit. Met de release

PowerStore Q2 (5)
03 mrt 2021

Server besmet met ransomware, wat nu?

De laatste jaren komt Ransomware herhaaldelijk terug in de top meest dreigende cyberrisico’s. Maar wat kun je doen als jouw server geïnfecteerd is met ransomware?

Server besmet met ransomware
01 mrt 2021

Ongestructureerde data en extra capaciteit

De soort data die we eigenlijk willen beperken is tegelijkertijd wel de meest voorkomende soort: ongestructureerde data. Deze nemen gemiddeld tot wel 80-90% van alle datacapaciteit van een onderneming in beslag.

Ongestructureerde data
12 nov 2020

Stop met het kopen van hardware!

Stop met het kopen van hardware! Huur je datacenter systemen bij IRENT en profiteer van alle voordelen die wij je bieden met onze Hardware as a Service dienstverlening.

Stop Met Kopen, Start Met Huren (6)
23 okt 2020

Highlights Dell Technologies World 2020

Cloud Console, Storage as a Service, Project Apex. Hierbij de belangrijkste aankondigingen op een rijtje, die aan bod zijn gekomen tijdens Dell Technologies World 2020.

Highlights Dell Technologies World 2020 (3)
13 okt 2020

IRENT: De oplossing van Micro Focus voorkomt privacy-issues

Met de ‘GDPR Appliance as a service’ wordt een kapitaalintensief product toegankelijk voor een brede doelgroep.

Ontwerp Zonder Titel (28)
17 apr 2020

Groeiende vraag naar Pay-per-Use in IT

Leasen, Pay-per-Use, huren, OPEX. De vraag naar flexibele financieringsconstructies neemt substantieel toe. Steven Berkouwer is het IRENT team komen versterken.

Kevin Onboard
13 mrt 2020

IT Capaciteit en thuis werken

Is het massaal thuis werken dragelijk voor mijn servers? Dit is een vraag die wij de afgelopen weken steeds vaker hebben gekregen. Ontdek wat huren hierin kan betekenen

Tijdelijke IT capaciteit en thuis werken
17 feb 2020

Wie jarig is trakteert

Op extra service in ons geval. Een persoonlijke koffie-assistent? Een collega verrassen? Dien je verzoek in bij de IRENT-man!

Schermafbeelding 2019-12-19 om 21.02.39

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.