Nieuws

20 aug 2018

IRENT te horen op BNR Nieuwsradio

Tijdelijk datacentersystemen nodig? IRENT! Beluister onze nieuwe radiocommercial hier.

bnr-foto
04 jun 2018

IRENT presenteert nieuwe identiteit

Met flexibele huuroplossingen ondersteunt IRENT organisaties om antwoord te geven op de vereiste flexibiliteit en stabiliteit in omvangrijke IT-omgevingen. Vanuit die missie gaat iRent – Europees marktleider in de verhuur van server-, storage- en netwerkoplossingen – voortaan verder onder de naam IRENT.

team kantoor
06 aug 2018

IFRS 16 – Korte termijn huur in plaats van lease?

Op 1 januari 2019 gaan de nieuwe IFRS 16-boekhoudnormen voor lease van kracht. De International Accounting Standards Board verplicht beursgenoteerde bedrijven daarmee om niet alleen financial lease, maar ook operational lease op de balans te activeren.

shutterstock_373367893
23 feb 2018

ERVAAR DELL EMC AZURE STACK ALS PROOF OF CONCEPT BIJ IRENT

Dell EMC heeft een strategische overeenkomst gesloten met IRENT, Europees marktleider in de verhuur van datacenter-infrastructuur. De overeenkomst voorziet in de kortlopende inzet van – en ondersteuning voor – het Dell EMC server-, storage- en networking-productportfolio.

Untitled-14
12 jul 2018

IRENT verhuurt Microsoft Azure Stack appliance aan een aantal grote universiteiten

IRENT heeft een 8-node Microsoft Azure Stack appliance voor of Proof of Concept doeleinden verhuurd aan een aantal grote universiteiten.

Azure stack
05 jan 2018

PERSBERICHT: DELL EMC EN IRENT SLUITEN STRATEGISCHE OVEREENKOMST

Dell EMC heeft een strategische overeenkomst gesloten met IRENT, Europees marktleider in de verhuur van datacenter-infrastructuur. De overeenkomst voorziet in de kortlopende inzet van – en ondersteuning voor – het Dell EMC server-, storage- en networking-productportfolio. IRENT ondersteunt Dell EMC en partners bij het leveren, installeren en onderhouden van kortdurende oplossingen in heel Nederland.

Untitled1-4
13 mei 2017

IRENT IS DE KOMENDE 2 JAAR WEER PREFERRED RENTAL PARTNER IBM BENELUX

Per februari 2015 is het contract van iRent als preferred rental partner van IBM Benelux weer verlengd met twee jaar.

IBM
03 mei 2017

ZAKELIJKE BEHOEFTE MOET IT-INFRASTRUCTUUR BEPALEN

Bij teveel organisaties lijkt de it focus voornamelijk te liggen op het draaiend houden van de huidige infrastructuur en het implementeren van nieuwe technische oplossingen. Het gevolg is dat steeds meer organisaties zich te weinig afvragen of huidige of toekomstige solutions daadwerkelijk ook bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen en daarmee ook de bedrijfsresultaten.

computer-netwerk
25 aug 2017

PERSBERICHT: EMC KIEST IRENT ALS OFFICIËLE VERHUUR- EN DEMOPOOL PARTNER VOOR XTREMIO

EMC heeft op EMEA niveau een uniek miljoenencontract afgesloten waarmee het gehele beheer van haar demopool voor het XtremIO portfolio wordt uitbesteed aan iRent. iRent is hiermee dé officiële verhuur-en demopool partner van EMC op EMEA niveau. Hiermee komt iRent tegemoet aan de groeiende vraag naar tijdelijke inzet van all flash arrays.

XtremIO
20 apr 2017

ONDEMAND RENTALS EN IRENT BUNDELEN KRACHTEN

OnDemand Rentals en iRent, beide onderdeel van de OnDemand Group, bundelen krachten en gaan vanaf heden verder als iRent. Wij verstevigen hiermee onze nummer 1 verhuurpositie voor servers, storage en networking in Europa voor de merken IBM, EMC, Lenovo, Oracle, HP en Cisco.

breaking-news

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.