Nieuws

25 aug 2017

PERSBERICHT: EMC KIEST IRENT ALS OFFICIËLE VERHUUR- EN DEMOPOOL PARTNER VOOR XTREMIO

EMC heeft op EMEA niveau een uniek miljoenencontract afgesloten waarmee het gehele beheer van haar demopool voor het XtremIO portfolio wordt uitbesteed aan iRent. iRent is hiermee dé officiële verhuur-en demopool partner van EMC op EMEA niveau. Hiermee komt iRent tegemoet aan de groeiende vraag naar tijdelijke inzet van all flash arrays.

XtremIO
20 apr 2017

ONDEMAND RENTALS EN IRENT BUNDELEN KRACHTEN

OnDemand Rentals en iRent, beide onderdeel van de OnDemand Group, bundelen krachten en gaan vanaf heden verder als iRent. Wij verstevigen hiermee onze nummer 1 verhuurpositie voor servers, storage en networking in Europa voor de merken IBM, EMC, Lenovo, Oracle, HP en Cisco.

breaking-news
13 mrt 2017

DE WAARDE VAN POC’S EN RENTALS

iRent is Europees marktleider op gebied van IT infrastructuur verhuur en PoC’s. We zijn voorraadhoudend en bieden alle A-Brands server, storage en networking binnen Europa aan. We vragen onze klanten altijd: Sta je er wel eens bij stil of je de juiste technologie keuzes maakt? Onze klanten antwoorden meestal: Nee, waarom?

shutterstock_294098405
10 feb 2017

IRENT IS OFFICIEEL PARTNER VERHUUR- EN DEMOPOOL VOOR LENOVO SERVER EN STORAGE IN EMEA

Lenovo gaat met iRent werken als officiële verhuur en demopool leverancier voor haar server en storage producten. iRent, Gold member van Lenovo, biedt Lenovo hardware te huur aan voor EMEA. Hiermee komt iRent tegemoet aan de groeiende vraag in de Nordics, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de BeNeLux voor tijdelijke inzet van storage en server oplossingen.

Untitled-4
05 aug 2016

IRENT LEVERT ICT VOOR CONTENT TEAMS VAN HET HOLLAND HEINEKEN HOUSE

In een special geconfigureerde flightcase met onder meer ruim 30TB aan EMC Storage, Netwerk apparatuur en Compute ten behoeve van het content teams in het Holland Heineken House.

Rio

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.