Nieuws

Dell EMC kiest ook komende jaren weer voor IRENT als verhuur- en demopoolpartner

Onze succesvolle samenwerking met Dell EMC wordt voor de komende twee jaar voortgezet. Deze week werd het verlengingscontract voor de strategische samenwerking officieel getekend door Marcel Stolk, Director Finance & Sales Operations Benelux en Roderick Bijker, Managing Director IRENT. Namens Dell EMC waren ook Patrick van de Coolwijk (General Manager The Netherlands) en Kees Luijk (Director Channel The Netherlands) aanwezig om het partnership te vieren.

Ook de komende jaren zijn wij de verhuur- en demopoolpartner van Dell EMC voor datacenter oplossingen (server, storage, networking en appliances). Wij ondersteunen Dell EMC en haar partners vanuit dit strategische partnership met demo’s, Proof of Concepts, tijdelijke hardware voor onder andere IT-migraties, verhuizingen en escalaties of bij de transitie naar de cloud. Managing Director van IRENT Roderick Bijker daarover: “Trots zetten wij als verhuur- en demopool partner de handtekening onder de officiële samenwerking met Dell EMC. Na diverse mooie projecten waarin wij Dell EMC hebben mogen ondersteunen en gezien de toenemende vraag naar flexibiliteit uit het internationale Dell EMC-ecosysteem, zien wij dit als een opmars naar iets veel groters en mooiers.”

Verhuur van high-end datacenterapparatuur

Dell EMC koos eerder voor samenwerking met IRENT op basis van onze expertise. “Binnen Dell EMC kwamen wij erachter dat er behoeftes waren naar kortlopende huur, waar wij onze klanten en partners als organisatie geen passende oplossing voor konden bieden”, licht Marcel Stolk, Director Finance & Sales Operations Benelux van Dell Technologies toe. “Vanuit deze behoefte is de samenwerking met IRENT ontstaan en na twee jaar kan ik zeggen met een zeer positief resultaat. Onze klanten en partners weten IRENT te vinden, maar ook binnen onze eigen organisatie zie je steeds meer interactie ontstaan tussen de verschillende sales teams. Een issue bij een klant of partner is nu een stuk eenvoudiger en sneller op te lossen, mede door de hoge kwaliteit van dienstverlening en handelingssnelheid van IRENT. Naar de toekomst zie ik grote mogelijkheden tot intensivering van de samenwerking tussen Dell EMC en IRENT op zowel lokaal als internationaal gebied.”

Website_Tekenmoment_Dell_EMC_demopoolcontract-Marcel Stolk_bewerkt_730x428

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Sander van Laar

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.