Nieuws

ERVAAR DELL EMC AZURE STACK ALS PROOF OF CONCEPT BIJ IRENT

In vergelijking tot andere Europese landen, lopen Nederlandse organisaties voor in de acceptatie en het gebruik van Microsoft Azure. Azure Stack maakt het mogelijk om Azure technologie in jouw eigen gecontroleerde data center te gebruiken (on-premise).

IRENT biedt als eerste in Europa de mogelijkheid om op huurbasis een Proof of Concept uit te voeren. Hiermee kun je de innovatie en flexibiliteit van Azure on-premise ervaren.

De Azure Stack PoC configuratie van Dell EMC is bedoeld voor organisaties die geïnteresseerd zijn hun IT-omgeving te transformeren naar een hybride (on-premise/public) Azure omgeving.

“Wij zijn erg verheugd om de Dell EMC Azure solution als eerste in Europa te kunnen inzetten voor on-premise Proof of Concept doeleinden. Hiermee willen wij organisaties de mogelijkheid bieden Azure Stack eerst te ervaren voordat zij de daadwerkelijke investering doen.” Aldus, Roderick Bijker, Business Manager IRENT.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Dell EMC Azure stack voor jouw organisatie kan bieden? We informeren je graag over de mogelijkeheden.

Untitled-14