Nieuws

Explosieve groei aanvragen HCI-oplossingen Nutanix door heel Europa

Het aantal bij IRENT geplande Proof of Concepts voor de HCI-oplossingen van Nutanix neemt in heel Europa hard toe. Deze enorme stijging is te danken aan diverse trends in de markt.

Allereerst is er de toenemende data-intensiviteit van de bedrijfsvoering van (IT-)organisaties. Hierdoor ontstaat er behoefte aan een hogere IT-performance én meegroeiende capaciteit. Traditioneel gezien een complexe combinatie, waar niemand echt op zit te wachten. En doordat de HCI-oplossingen van Nutanix juist hierin voorzien, is er meer belangstelling dan ooit.

De kracht van Nutanix
Het succes van valt te verklaren omdat Nutanix HCI het vermogen heeft om de complexiteit van infrastructuur te reduceren, consolidatie bevordert en IT-teams in staat stelt hun operationele doelen te behalen. CRN meldt dat Nutanix in 2018 – samen met Dell EMC – verantwoordelijk is voor bijna de helft van de wereldwijde omzetgroei in HCI-oplossingen. Hard bewijs dat Nutanix’ propositie haarfijn aansluit bij de actuele behoefte in markt.

Succesvolle samenwerking

Nutanix bewijst ook hoe succesvol strategische partnerships tussen hardware-vendoren kunnen zijn. De samenwerking tussen Nutanix en grote partijen als Dell EMC, Lenovo en IBM maakt de Nutanix HCI-oplossing toegankelijk voor vrijwel iedere IT-omgeving. Kortom; het maakt niet uit op welke hardware een organisatie gestandaardiseerd is.

PoC of demo aanvragen?
IRENT is als demopool-partner van gerenommeerde partijen betrokken bij o.a. PoC’s en demo’s van opkomende technologie om bedrijven te helpen met de juiste keuze.

IRENT180219_website_nieuws_nutanix

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.