Nieuws

IRENT IS OFFICIEEL PARTNER VERHUUR- EN DEMOPOOL VOOR LENOVO SERVER EN STORAGE IN EMEA

Lenovo gaat met iRent werken als officiële verhuur en demopool leverancier voor haar server en storage producten. iRent, Gold member van Lenovo, biedt Lenovo hardware te huur aan voor EMEA. Hiermee komt iRent tegemoet aan de groeiende vraag in de Nordics, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de BeNeLux voor tijdelijke inzet van storage en server oplossingen. iRent heeft met deze unieke samenwerking diverse nieuwe Lenovo hardware-oplossingen toegevoegd aan haar verhuurportfolio. iRent heeft reeds een gerenommeerde naam opgebouwd in de tijdelijke inzet van server, storage en networking hardware. Met ruim 12 jaar verhuurervaring heeft iRent de nodige technische expertise en knowhow opgedaan om aan de toenemende vraag voor demodoeleinden van Lenovo hardware te kunnen voldoen, zowel nationaal als internationaal.

LENOVO HARDWARE VERHUUR

De unieke positie van iRent komt voornamelijk tot zijn recht met de ondersteuning van Lenovo, haar partners en eindgebruikers, door de inzet van Lenovo-apparatuur op korte termijn (vanaf één week), zoals proof-of-concepts. Hiermee kan iRent de rol als facilitator voor haar vendoren en businesspartners verder benutten en doorvoeren. iRent levert ook Lenovo verhuurmogelijkheden aan klanten die een tijdelijke behoefte aan extra capaciteit hebben tijdens migraties, verhuizingen, disaster recovery’s, escalaties en andere IT projecten. De keuze van iRent voor Lenovo is tot stand gekomen vanwege iRent’s jarenlange IBM/Lenovo portfolio ervaring en de toenemende vraag naar Lenovo hardware-oplossingen in de Nordics, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de BeNeLux.

LENOVO + IRENT

“Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Lenovo”, vertelt Sander van Laar, Business Manager van iRent. “Het gedegen productportfolio en de doortastendheid van Lenovo geven ons het vertrouwen dat we samen met onze kennis van de verhuurmarkt en de Lenovo producten voldoen aan onze sterke groeiambities in de Nordics, DACH en BeNeLux regio. Geïnteresseerden kunnen nu gebruik maken van twee weken gratis testen op het gehele Lenovo portfolio via iRent.”

OVER IRENT

IRENT is Europees marktleider in de verhuur van server-, storage– en netwerkoplossingen voor de enterprisemarkt: van high-end systemen tot complete IT-infrastructuren. Met flexibele huuroplossingen ondersteunen we organisaties om antwoord te geven op de vereiste flexibiliteit en stabiliteit in complexe IT-omgevingen.

Untitled-4

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.