Nieuws

IRENT LEVERT ICT VOOR CONTENT TEAMS VAN HET HOLLAND HEINEKEN HOUSE

Amersfoort 5 augustus 2016 – De ICT apparatuur van iRent wordt de komende weken ingezet in het Holland Heineken House in Rio de Janeiro.

In een special geconfigureerde flightcase met onder meer ruim 30TB aan EMC Storage, Netwerk apparatuur en Compute ten behoeve van het content teams in het Holland Heineken House.

Tijdens de Olympische spelen maakt o.a. het content team van Boomerang Create gebruik van de krachtige high-end storage oplossing van iRent. Het systeem voorziet in de mogelijkheid om razend snel en eenvoudig grote hoeveelheden high resolution data, (video en foto content) op te slaan en te editen. De Flight case oplossing beschikt daarnaast over een netwerk verbinding, waarmee de content teams eenvoudig content vanaf hun ad-hoc apparatuur en Apple iMac’s kunnen opslaan op het storage systeem.

De content teams maken onder andere opnamens tijdens de huldigingen van de sporters in het Holland Heineken House en diverse andere evenementen in én rondom het Holland Heineken House en de Olympische Spelen in Brazilië.

Het Holland Heineken House is gevestigd in het hart van Rio de Janeiro, op loopafstand van de Ipanema beach en de diverse sport facaliteiten. De komende weken ontvangt het Holland Heineken Huis tijdens de Olympische Spelen ruim 4000 bezoekers per dag, waaronder diverse Nederlandse sporters en artiesten.

Naast het organiseren van de tijdelijke ICT techniek (storage, switching en servers), voor de content teams van het Holland Heineken Huis, draagt iRent ook zorg voor de afhandeling van de douane formaliteiten en de levering van de apparatuur op locatie in Rio de Janeiro. iRent maakt hierbij gebruik van haar netwerk van partners en goede relaties met transporteurs.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

hello@irent.nl

+31 (0)33 789 0101

Rio