Nieuws

Lenovo brengt Europese verhuur en demopool opnieuw onder bij IRENT

Ruim drie jaar geleden selecteerde Lenovo ons als officiële verhuur- en demopoolpartner voor datacenter-oplossingen (server, storage, networking en appliances) in EMEA. Dit om in de groeiende vraag naar tijdelijke inzet van datacenter-apparatuur te voorzien. Onze partnership is op 9 juli 2019 vernieuwd en uitgebreid om nog beter op de behoefte van organisaties in te spelen. Daarmee zijn we ook de komende jaren de samenwerkingspartner voor tijdelijke inzet van Lenovo-systemen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië, Oost-Europa en de Benelux.

Namens Lenovo zijn Tom Sluys, Managing Director Data Center Group en Jeroen Hagen, Benelux Channel Manager Data Center Group aanwezig. “Wij zijn erg trots op het vernieuwde strategische partnerschap met Lenovo, dat het voordeel van onze gecombineerde diensten formaliseert met als doel bedrijven in heel Europa beter te ondersteunen bij hun IT-uitdagingen”, licht Roderick Bijker, Managing Director van IRENT, toe.

Tijdelijke Lenovo datacenter-systemen binnen 24 uur in huis
Een demo of Proof of Concept voor server, storage, networking of appliances van Lenovo? Of beantwoorden aan de vraag naar urgente, tijdelijke of projectmatige systemen? We hebben een grote voorraad aan datacenter-apparatuur van Lenovo en reageren snel op de vraag naar tijdelijke IT-resources. Desgewenst kan er binnen 24 uur op locatie geleverd worden.

Ondertekenen_Lenovo

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Sander van Laar

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.