Nieuws

NVIDIA kiest IRENT als officiële verhuurpartner voor de NVIDIA DGX Station A100 in Europa

IRENT is door NVIDIA gekozen als officiële verhuurpartner in Europa voor de NVIDIA DGX Station™ A100. Deze samenwerking wordt aangegaan om in te spelen op de snel toenemende vraag naar oplossingen die AI-initiatieven kunnen versnellen. IRENT beschikt over een ruime voorraad van deze supercomputers, welke via een flexibel OpEx model direct beschikbaar worden gesteld aan organisaties die snel en tijdelijk behoefte hebben aan een flexibel AI-ontwikkelplatform.

Deze samenwerking maakt het voor organisaties in Europa mogelijk om on demand te beschikken over AI-supercomputing technologie waarbij een datacenter of IT-infrastructuur niet nodig is. Organisaties vermijden door deze samenwerking grote investeringen en overprovisioning en realiseren op een flexibele en kostenefficiënte manier een snellere implementatie.

De DGX Station A100 is een AI-ontwikkelingsplatform van hoogwaardige serverkwaliteit welke in kantoorvriendelijk formaat wordt geleverd en op één standaard stopcontact wordt aangesloten. Het is ’s werelds enige AI-ontwikkelingssysteem met vier NVLink-gekoppelde NVIDIA A100 Tensor Core GPU‘s, 320 GB GPU-geheugen en ondersteuning voor de NVIDIA Multi-Instance GPU (MIG)-technologie, waardoor data science teams tegelijkertijd het systeem kunnen gebruiken.

“Door onze samenwerking met NVIDIA kunnen wij onze Europese klanten nu ook voorzien van deze geavanceerde supercomputer op basis van een flexibel en kosteneffectief OpEx model. Ook voor organisaties of teams die niet beschikken over een eigen datacenter of IT-infrastructuur”, licht Ivo de Heus, algemeen directeur van IRENT, toe.

De DGX Station A100 is een compleet hardware- en softwareplatform dat wordt ondersteund door duizenden AI-experts bij NVIDIA en is gebouwd op de kennis die is opgedaan met alle wereldwijde NVIDIA DGX implementaties en binnen NVIDIA’s eigen DGX SATURNV infrastructuur.

“Veel organisaties willen hun AI-innovatiecyclus versnellen, maar missen de infrastructuur om dit te ondersteunen”, zegt Tony Paikeday, Senior Director AI Systems, bij NVIDIA. “Onze relatie met IRENT maakt het voor elke organisatie mogelijk om een NVIDIA DGX Station A100 te gebruiken via een kostenefficiënt huurmodel om zodoende de ontwikkeling van unieke AI-applicaties en workloads te versnellen”.

Over IRENT

IRENT is Europees marktleider in de verhuur en het in abonnementsvorm afnemen van high-end datacenter systemen. Met tijdelijke huuroplossingen en complete as a Service dienstverlening biedt IRENT organisaties rust, continuïteit en flexibiliteit in haar IT omgeving. IRENT draagt hiermee bij aan een lagere TCO voor klanten op een circulaire wijze.

Ga direct naar IRENT om een NVIDIA DGX Station A100 te huren.

Dgx Family Social Open A100 Launch Tw Li 2048x1024

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Ivo de Heus

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.