Nieuws

Ontwikkel en test cloudapplicaties on-premise met Azure Stack Development Node

Om aan de steeds hogere verwachtingen van gebruikers te voldoen, is voortdurende optimalisatie noodzakelijk. Een kortere time-to-market, praktische online portals, betalen voor gebruik en services zoals PaaS, SaaS en IaaS vragen om een andere inrichting van de IT. Meer en meer organisaties kiezen voor transitie naar de cloud om de vereiste flexibiliteit in processen te realiseren. Microsoft Azure Stack maakt het als on-premise cloud appliance mogelijk om die transitie geleidelijk in gang te zetten. Het biedt alle voordelen van een private cloud-oplossing met opschaalmogelijkheden naar de publieke cloud. Maar waar begin je? Want de overstap naar Azure Stack voor de volledige workload is ook nog niet zomaar gedaan.

IRENT helpt je direct op weg met de Azure Stack Development Node/Kit (ASDK). Met de Azure Stack Development Node kunnen de cloudapplicaties on-premise ontwikkeld en getest worden. Je houdt dus maximale flexibiliteit, doordat je zelf bepaalt waar je data bewaart. Na acceptatie zijn de applicaties direct geschikt om in productie te nemen in de private of publieke cloud. Een mooie manier om ervaring op te doen met het ontwikkelen op het Azure Platform, zowel lokaal als in de cloud.

Gebruiksklare ontwikkelomgeving voor Azure Stack

IRENT verhuurt in samenwerking met Microsoft een kant-en-klare voorgeïnstalleerde ASDK-oplossing. Een gebruiksklare server met ASDK zodat je in de eigen omgeving direct met ontwikkelaars, beheerders en een aantal testgebruikers kunt starten.

Morgen aan de slag met Azure Stack Development Node?

Huur een kant-en-klare voorgeïnstalleerde ASDK-oplossing

Azure_hybryd_cloud_730x428

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.