Nieuws

PERSBERICHT: EMC KIEST IRENT ALS OFFICIËLE VERHUUR- EN DEMOPOOL PARTNER VOOR XTREMIO

EMC heeft op EMEA niveau een uniek miljoenencontract afgesloten waarmee het gehele beheer van haar demopool voor het XtremIO portfolio wordt uitbesteed aan iRent. iRent is hiermee dé officiële verhuur-en demopool partner van EMC op EMEA niveau. Hiermee komt iRent tegemoet aan de groeiende vraag naar tijdelijke inzet van all flash arrays.

Naast prijsstelling, asset management expertise alsmede de overeengekomen Service Level Agreements heeft de proactieve, creatieve en adequate toewijding vanuit iRent om met het beheer de verkoop van EMC XtremIO en EMC hardware te stimuleren een belangrijke rol gespeeld in de besluitvorming. De functie van de EMC demopool is om EMC en haar Business Partners te ondersteunen in de korte termijn inzet, zoals proof-of-concepts van o.a. EMC XtremIO hardware. Daarnaast gebruikt EMC iRent ook als prefererende partner voor de verhuur van haar andere producten.

“Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met EMC. Het snel schakelen en de doortastendheid van EMC geven ons het vertrouwen dat we samen met onze kennis van de verhuurmarkt en de EMC producten voldoen aan onze sterke gezamenlijke groeiambities. Met dit unieke contract kunnen wij EMC en het gehele kanaal helpen met het voorzien van demo’s op de nieuwste flashtechnologie, hiermee kunnen wij voorzien in de toenemende vraag naar all flash array’s.”, aldus Rik van der Veen, Business Manager van iRent.

Over iRent

IRENT is Europees marktleider in de verhuur van server-, storage– en netwerkoplossingen voor de enterprisemarkt: van high-end systemen tot complete IT-infrastructuren.

Met flexibele huuroplossingen ondersteunen we organisaties om antwoord te geven op de vereiste flexibiliteit en stabiliteit in complexe IT-omgevingen.

Over EMC Partner programma

EMC Partner programma houdt zich bezich met de nieuwste versie van partnerprogramma, dat partners tools biedt om EMC-oplossingen beter te kunnen ontwikkelen, verkopen en implementeren. EMC biedt ondersteuning in de vorm van trainingen en gespecialiseerde kennis van EMC producten en oplossingen. Het programma is zo opgezet, dat het kan voldoen aan EMC’s groeiende productportfolio, partner base en zakelijke mogelijkheden.

Handelsmerken
EMC en XtremIO zijn geregistreerde handelsmerken van EMC en/of zijn dochterondernemingen. Andere namen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie:  +31 (0)33 789 01 01

XtremIO