Nieuws

IT Capaciteit en thuis werken

Is het massaal thuis werken dragelijk voor mijn servers?


Dit is een vraag die wij de afgelopen weken steeds vaker hebben gekregen. Het antwoord kan zowel ja en nee zijn. Want dit ligt natuurlijk aan jouw IT omgeving. Echter is de omvang van de aanpassingen die gedaan moeten worden per bedrijf verschillend. Wij zetten enkele mogelijke veranderingen (met een tijdelijke aard) voor je op een rijtje. Samen zullen wij een passende oplossing vinden!

Van VDI en remote desktop tot extra IT capaciteit laptops huren

De plotselinge omschakeling van op kantoor werken naar massaal thuis werken kan invloed hebben op de invulling van jouw datacenter. Denk maar eens hoeveel er IT technisch eigenlijk veranderd: massaal werken met remote desktop (VDI) zoals Citrix of VMware, skype meetings in plaats van face to face vergaderingen of werken met programma’s die grafisch veeleisend zijn maar nu ineens op de laptop in plaats van de werkomgeving. Het zijn slechts een paar voorbeelden van zaken die veranderingen met zich mee brengen in de IT-omgeving.


Hoe vang je veranderingen in IT capaciteit op?


IT middelen worden anders ingezet en dat kan zorgen voor een verschuiving van benodigde capaciteit. Tijdelijk oplossingen huren zorgt ervoor dat je de risico’s van downtime opvangt en als het ware als technologische bypass deze periode overbrugt. Wij doen ons uiterste best om bedrijven te helpen met het verder kunnen voortzetten van hun IT capaciteit. Ook nu. Tijdelijke server capaciteit huren of laptops. Ons team staat klaar om jou te helpen en je hierin te ontzorgen.

Tijdelijke IT capaciteit en thuis werken

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Mike van Geest

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.