Lease: pay-per-use

Pay-per-Use

Bij Pay-per-Use ligt de focus op het betalen voor functionaliteit of het betalen voor capaciteit. Dit betekent: betalen voor je storage en server infrastructuur, op basis van een minimale consumptie, maar met de flexibiliteit om tijdig op- en af te schalen.


Abonnementsmodellen

Flexibele Pay-per-Use IT

Wat er wel en niet inclusief is hangt helemaal af van jouw wensen en toekomstvisie. Jij bent hierbij volledig vrij in de keuze voor een hardwarevendor of business partner. Daarnaast bepaal jij zelf jouw configuratie, de gewenste SLA en de eventueel aanvullende diensten.

Het flex datacenter

Het restwaarderisico is voor rekening van IRENT. Daarnaast kan door grotere voorraad van verschillende systemen, een tussentijdse op- en afschaling van systemen gerealiseerd worden. Door combinatie van IT-specialisme en financieringsspecialisme, is IRENT in staat om een hogere restwaarde en dus een lagere maandelijkse fee aan te bieden.

Jij bepaalt. Wij ondersteunen en adviseren.

Jouw organisatie maakt de keuze voor de benodigde IT-infrastructuur op basis van een minimale capaciteitsverwachting.
Deze omgeving kan een on-premise, hybrid cloud of multi cloud zijn en jij kiest zelf de best passende hardware vendor(en). IRENT maakt vervolgens voor jou het juiste gebruiks- en afrekenmodel. Schaalbaarheid en kostenvoorspelbaarheid, zonder afhankelijk te zijn van één hardware vendor of leverancier.

Is Pay- per-Use geschikt voor mij?

Pay-per-Use is zeer geschikt als je opzoek bent naar flexibelere mogelijkheden voor de inrichting van je datacenter. Maar ook als je cloud strategie nog niet duidelijk is en je moet deze periode overbruggen. Wil je een gedetailleerd adviesgesprek zodat je de specifieke toepassing op jouw onderneming kan bespreken? Vraag een gratis adviesgesprek aan!