PoC PowerStore

De weg naar storage optimalisatie

Meten is weten. Zien is geloven. Dit is dé kans om beide toe te passen in combinatie met de nieuwste Dell EMC PowerStore. Vraag twee weken vrijblijvend jouw Proof of Concept aan en ervaar het verschil!
IRENT biedt organisaties flexibiliteit in hun datacenter met verhuur van tijdelijke, urgente en projectmatige server-, storage- en netwerkoplossingen.

✔  Plug and play
✔ Evaar direct of dit systeem voldoet aan jouw wensen
✔ Officieel demopool partner van Dell EMC

Proof of Concept aanvragen PowerStore

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"To measure is to know” “If you can not measure it, you can not improve it”

Optimaliseer jouw storage omgeving met Dell EMC PowerStore

Test PowerStore twee weken gratis met een Proof of Concept

Gratis Proof of Concept aanvragen

* Het aanbod voor een gratis Proof of Concept (duur 2 weken) is geldig t/m 31 januari 2021. Na deze datum zullen de oorsponkelijke tarieven van een Proof of Concept weer gehanteerd worden.

Over IRENT

IRENT biedt organisaties flexibiliteit in hun datacenter als Europees marktleider in verhuur van tijdelijke, urgente en projectmatige server-, storage- en netwerkoplossingen, aanverwante dienstverlening en opkoop van oude hardware. Van high-end systemen tot complete IT-infrastructuren. Daarmee ondersteunen we organisaties om antwoord te geven op de vereiste flexibiliteit en stabiliteit in complexe IT-omgevingen. Of dat nu vanwege een tijdelijke behoefte binnen je organisatie is, naar aanleiding van een calamiteit of als Proof of Concept voor een nieuwe technologie. We zorgen dat je altijd over de meest efficiënte IT-resources beschikt, zo kort of zo lang als nodig.  Lees meer over IRENT

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.