Proof of Concept (PoC)

Nieuwe systemen ervaren met PoC

✔    Zeker zijn van je technologische keuze en investering
✔    Nieuwe server-, storage-, netwerkapparatuur of appliances binnen je eigen IT-omgeving testen
✔    Nieuwe technologie in je huidige infrastructuur integreren?
✔    Ontdekken hoe nieuwe technologie antwoord biedt op vraagstukken en werkprocessen
✔    Proefdraaien zonder verdere verplichting

ZEKERHEID BEHALEN MET EEN PROOF OF CONCEPT

Een investering in nieuwe technologie heeft nogal wat impact. Niet alleen financieel, maar ook systeemtechnisch en in de werkprocessen van je organisatie. Zeker wanneer de nieuwe IT een omslag binnen je organisatie vergt. Elke branche en elke organisatie heeft eigen specifieke eisen en wensen, evenals de IT-omgeving en de workload. Ongetwijfeld ga je bij je investering niet over één nacht ijs. Casestudies, gebruikersverhalen en whitepapers ondersteunen je daarin, maar geven geen zekerheid. Een Proof of Concept biedt je de mogelijkheid om de technologische mogelijkheden te verkennen, én aan de hand van een use-case te beoordelen of de systemen aansluiten op de unieke IT-print van je organisatie.

WESTFRIESGASTHUIS GING JE VOOR

In de zoektocht naar zekerheid met betrekking tot performance, kwam het Westfriesgasthuis bij IRENT terecht. Met ondersteuning van Dell EMC werd een succesvolle Proof of Concept neergezet. Naar de case >

Andere redenen voor huur

 • Proof of Concept
  Een Proof of Concept biedt je de mogelijkheid om de technologische mogelijkheden te verkennen, én aan de hand van een use-case te beoordelen of de systemen aansluiten op de unieke IT-print van je organisatie.
 • Try and buy
  Bij de aanschaf van software of licenties is Try and buy inmiddels heel gebruikelijk. Logisch. Je wil het graag eerst in de praktijk uitproberen om te zien of het aan je behoefte voldoet.
 • Hardware as a Service
  Bij IRENT stel je zelf je eigen IT-omgeving samen. Met onze Hardware as a Service oplossing combineer je IT-apparatuur (servers, storage & networking), software en services in één flexibel abonnement.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Mike van Geest

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.