Proof of Concept (PoC)

Nieuwe systemen ervaren met PoC

✔    Zeker zijn van je technologische keuze en investering
✔    Nieuwe server-, storage-, netwerkapparatuur of appliances binnen je eigen IT-omgeving testen
✔    Nieuwe technologie in je huidige infrastructuur integreren?
✔    Ontdekken hoe nieuwe technologie antwoord biedt op vraagstukken en werkprocessen
✔    Proefdraaien zonder verdere verplichting

ZEKERHEID BEHALEN MET EEN PROOF OF CONCEPT

Een investering in nieuwe technologie heeft nogal wat impact. Niet alleen financieel, maar ook systeemtechnisch en in de werkprocessen van je organisatie. Zeker wanneer de nieuwe IT een omslag binnen je organisatie vergt. Elke branche en elke organisatie heeft eigen specifieke eisen en wensen, evenals de IT-omgeving en de workload. Ongetwijfeld ga je bij je investering niet over één nacht ijs. Casestudies, gebruikersverhalen en whitepapers ondersteunen je daarin, maar geven geen zekerheid. Een Proof of Concept biedt je de mogelijkheid om de technologische mogelijkheden te verkennen, én aan de hand van een use-case te beoordelen of de systemen aansluiten op de unieke IT-print van je organisatie.

KIES VOOR ZEKERHEID, HUUR EEN PROOF OF CONCEPT!

Officieel partner voor PoC’s van gerenommeerde vendoren waaronder Dell EMC, Lenovo en IBM | Ruim € 15 miljoen aan verhuurapparatuur op voorraad | Direct de nieuwste systemen en technologie beschikbaar | Verhuur van enterprise IT-oplossingen in heel Europa | Samenwerking met je vertrouwde IT-partner

WESTFRIESGASTHUIS GING JE VOOR

In de zoektocht naar zekerheid met betrekking tot performance, kwam het Westfriesgasthuis bij IRENT terecht. Met ondersteuning van Dell EMC werd een succesvolle Proof of Concept neergezet. Naar de case >

‘Beter, energiezuiniger en efficiënter… nieuwe systemen en technologieën maken het mogelijk om bewuster met onze omgeving om te gaan.’

Andere redenen voor huur

 • Demo
  Uiteraard heb je de theoretische en technologische mogelijkheden van systemen op de markt in de oriëntatiefase uitgebreid onderzocht. Dat neemt niet weg dat een groot aantal vragen pas echt in een testfase beantwoord kunnen worden.
 • Try and buy
  Bij de aanschaf van software of licenties is Try and buy inmiddels heel gebruikelijk. Logisch. Je wil het graag eerst in de praktijk uitproberen om te zien of het aan je behoefte voldoet.
 • Financial services
  Met IRENT financial services is het mogelijk om tijdelijk én flexibel capaciteit te huren voor server-, storage- en/of networkingapparatuur. Je betaalt een vast bedrag per maand. Maximale flexibiliteit gewenst, zonder onverwachte kosten?
 • IT-services
  Natuurlijk kan het bij geplande en niet-geplande IT-werkzaamheden voorkomen dat je organisatie onvoldoende capaciteit of kennis in huis heeft om server-, storage- of netwerkapparatuur up-and-running te krijgen.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Mike van Geest

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.