Redenen van verhuur

Wellicht heb je al eens eerder van de mogelijkheid gehoord, maar misschien is het compleet nieuw voor je: datacenter systemen huren. Het houdt kortgezegd in dat de mogelijkheid wordt geboden om tijdelijke IT-systemen te plaatsen in je eigen omgeving. Voor zo kort of zo lang als nodig.

Demo
Stel. Je wilt je IT-omgeving vervangen en je bent je aan het oriënteren voor een nieuw systeem. Hoogstwaarschijnlijk heb je de toepassingen en voordelen van verschillende systemen al voor jezelf op een rijtje gezet, om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt met je investering. Maar daadwerkelijk in praktijk een bevestiging dat dit het juiste systeem is voor jouw bedrijf en omgeving is vaak lastig te verkrijgen. Dit laatste stukje nodige zekerheid wordt geboden met een demo.
Lees meer

Proof of Concept (PoC)
Het testen en ervaren van nieuwe systemen is al een mooie eerste stap. Maar stel je wilt het nog een klein stapje verder nemen, dan zou een Proof of Concept geschikt zijn. Hierbij wordt je workload overgezet op het mogelijk aan te schaffen nieuw systeem. Zo kun jij optimaal beoordelen of het systeem geschikt is voor jouw workload en voldoet aan de toekomstwensen van de organisatie.  
Lees meer

Try and Buy
Je bent zeker van de aanschaf van het nieuwe systeem. Toch wil je graag dat extra beetje zekerheid. Dan zou Try and buy geschikt zijn. Je probeert eerst of de systemen naar wens zijn en indien je tevreden bent over het functioneren dan pas ga je over op de daadwerkelijke koop.
Lees meer


Levertijd overbruggen
Een vertraging in de levertijd. Vaak niet te voorspelen en heeft vaak grotere gevolgen voor de gehele onderneming. De vertraging in levertijd zal moeten worden opgelost. Deze periode kan overbrugd worden met te huren onderdelen of zelfs hele systemen.
Lees meer


Hardware as a Service
Het flexibel en eenvoudig op- en afschalen van je IT-systemen, voorspelbare maandelijkse kosten, investeringsdruk verlagen en ook nog eens je liquiditeit behouden. IT-systemen huren door middel van een Hardware as a Service regeling maakt dit mogelijk. Ontdek de voordelen.
Lees meer


IT-migratie
Een IT-migratie kan flink wat capaciteit vereisen. Wil je het risico op downtime minimaliseren en tijdens een IT-migratie draaiende blijven? Het huren van systemen draagt hieraan bij en neemt deze mogelijke risico’s weg.
Lees meer


Tijdelijke IT-capaciteit
Tijdelijke pieken in de ondernemingsactiviteiten en dus tijdelijke behoefte aan extra hardware capaciteit? Als je voor deze tijdelijke piek extra capaciteit gaat aanschaffen wordt deze enkel benut tijdens de piekperiode, daarna heb je deze eigenlijk niet meer nodig. Het huren van datacentersystemen biedt hier een uitweg. Zo betaal je enkel voor de extra capaciteit wanneer je deze ook echt nodig hebt.
Lees meer


Calamiteit of escalatie
Een brand, een ransomware aanval, systemen onverwachts down. Het kan allemaal gebeuren en vaak wanneer dit gebeurd ben je hier niet direct op voorbereid. Het huren van servers of storage oplossingen biedt in zulke gevallen een uitweg.
Lees meer

Cloud transitie
Overstappen naar de cloud gaat gepaard met een ingrijpende transitieperiode die vaak onderschat wordt. Downtime tijdens de transitieperiode is vaak geen optie. Om er zeker van te zijn dat zaken doorgaan zoals gewoonlijk tijdens deze transitie kun je ervoor kiezen om systemen te huren.
Lees meer

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Sander van Laar

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.