Server huren

Server huren bij IRENT

✓ Levering binnen 24 uur mogelijk
✓ Op maat gemaakte systeemconfiguraties
✓bevorder circulaire IT en daarmee jouw MVO

Server huren voor korte of lange termijn

Al meer dan 15 jaar is IRENT expert op het gebied van verhuur van server,- storage- en netwerkapparatuur op locatie. Dit kan voor kortere op langere termijn zijn.
Bij korte termijn verhuur kun je denken aan het levertijd die langer duurt dan verwacht. Met huursystemen kun je deze periode dan tijdelijk overbruggen. Een ander voorbeeld van korte termijn verhuur kan zijn voor een Proof of Concept, waarbij je beoogde systemen eerst test in je eigen systeem, met je eigen workload.
Bij lange termijn verhuur kun je denken aan: lease, Hardware as a Service of Pay-per-Use. Hierbij ga je van betalen voor bezit naar betalen voor gebruik. Voordeel hiervan is de flexibiliteit. Op het moment dat je minder nodig hebt, schaal je het simpelweg af, heb je meer nodig, dan schaal je het weer op. Zo hou je altijd optimale bezetting van je systemen

Server huren

Meest gekozen huur servers

Hoe werkt het huren van een server?

Je hebt contact met onze IT-specialisten en overlegd welke server je wilt huren. Zij gaan aan de slag om een systeem configuratie samen te stellen die perfect past binnen jouw data center. Vervolgens gaat de technische dienst aan de slag om het systeem in elkaar te zetten en uitvoerig te testen. Onze logistieke afdeling zorgt er vervolgens voor dat het systeem binnen 24 uur op locatie wordt bezorgd.
Na afloop van de huurperiode wordt de server weer bij jou op locatie opgehaald.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Sander van Laar

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.