server Server huren
Kies je merk

Cisco server huren

Continue beschikbaarheid van je IT-omgeving is essentieel voor een optimale bedrijfsvoering. Behoefte aan (extra) IT-capaciteit bij een migratie of escalatie? Dan biedt IRENT de oplossing met verhuur van tijdelijke Cisco UCS Servers of Blades, of de capaciteit nu voor één week of een aantal jaren gewenst is. En door onze royale voorraad aan Cisco Blades en UCS servers kunnen we snel leveren.

Cisco server testen

Eerst zien dan geloven? Wanneer het om kapitaalintensieve investeringen gaat, is het van groot belang een goed onderbouwde keuze te maken. Zeker als het cruciale IT-infrastructuur en essentiële servercapaciteit betreft. Om het risico te minimaliseren biedt een Proof of Concept in de eigen omgeving met eigen workload uitkomst. Is door een groeiende workload opschalen noodzakelijk, maar is investeren (nog) niet mogelijk? Dan kan een OPEX of lease-constructie antwoord bieden. Het aantal lease servers kan naar behoefte op- en afgeschaald worden, zodat je altijd over de benodigde capaciteit beschikt.

Cisco server aangepast op jouw wensen

Of je nu behoefte hebt aan uitbreiding op je bestaande legacy server-omgeving of een complete vernieuwing gewenst is, IRENT biedt een passende oplossing. Naast de nieuwste generatie aan Cisco UCS-apparatuur hebben we ook voorraad voor het upgraden of uitbreiden van uw legacy IT-omgeving. Uiteraard helpt ons team van consultants en engineers je graag bij het formuleren van de benodigdheden, mocht je niet helemaal zeker zijn van de vereisten.

Cisco server huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider in verhuur van tijdelijke, urgente en projectmatige serveroplossingen. Daarmee ondersteunen we organisaties om antwoord te geven op de vereiste flexibiliteit en stabiliteit in complexe IT-omgevingen. Met Cisco UCS Servers of Blades bijvoorbeeld. Meer weten over de mogelijkheden van Cisco servers? Vertel ons wat je nodig hebt en daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.