server Server huren
Kies je merk

Cisco server huren

Continue beschikbaarheid van je IT-omgeving is essentieel voor een optimale bedrijfsvoering. Behoefte aan (extra) IT-capaciteit bij een migratie of escalatie? Dan biedt IRENT de oplossing met verhuur van tijdelijke Cisco UCS Servers of Blades, of de capaciteit nu voor één week of een aantal jaren gewenst is. En door onze royale voorraad aan Cisco Blades en UCS servers kunnen we snel leveren.

Cisco server testen

Eerst zien dan geloven? Wanneer het om kapitaalintensieve investeringen gaat, is het van groot belang een goed onderbouwde keuze te maken. Zeker als het cruciale IT-infrastructuur en essentiële servercapaciteit betreft. Om het risico te minimaliseren biedt een Proof of Concept in de eigen omgeving met eigen workload uitkomst. Is door een groeiende workload opschalen noodzakelijk, maar is investeren (nog) niet mogelijk? Dan kan een OPEX of lease-constructie antwoord bieden. Het aantal lease servers kan naar behoefte op- en afgeschaald worden, zodat je altijd over de benodigde capaciteit beschikt.

Cisco server aangepast op jouw wensen

Of je nu behoefte hebt aan uitbreiding op je bestaande legacy server-omgeving of een complete vernieuwing gewenst is, IRENT biedt een passende oplossing. Naast de nieuwste generatie aan Cisco UCS-apparatuur hebben we ook voorraad voor het upgraden of uitbreiden van uw legacy IT-omgeving. Uiteraard helpt ons team van consultants en engineers je graag bij het formuleren van de benodigdheden, mocht je niet helemaal zeker zijn van de vereisten.

Cisco server huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider in verhuur van tijdelijke, urgente en projectmatige serveroplossingen. Daarmee ondersteunen we organisaties om antwoord te geven op de vereiste flexibiliteit en stabiliteit in complexe IT-omgevingen. Met Cisco UCS Servers of Blades bijvoorbeeld. Meer weten over de mogelijkheden van Cisco servers? Vertel ons wat je nodig hebt en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur. Ook de allernieuwste technologie
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement 
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.