server Server huren
Cisco

UCS C-Series-rackservers

Cisco UCS C-series Rackserver huren

Op zoek naar de mogelijkheid voor korte of lange termijn huur van een Cisco UCS C-Series-rackserver? Bij een huuraanvraag, geven we je binnen twee uur duidelijkheid over wat je van ons kunt verwachten. Door onze voorraad aan honderden servers, kunnen we de op maat gemaakte configuratie op iedere gewenste locatie en vaak binnen 24 uur leveren. De blade servers zijn te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren.

Meer nodig, maar is investeren in een eigen Cisco-server niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte oplossing, waarbij het zelfs mogelijk is om binnen de contractperiode af te schalen.

Verken de geavanceerde eigenschappen

Deze servers zijn een toonbeeld van innovatie en efficiëntie in de wereld van server technologie. Ze zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van moderne datacenters. Hieronder vind je enkele van hun meest opmerkelijke kenmerken:

 • Veelzijdige performance: Of je nu werkt met high-performance computing, virtualisatie of cloud-applicaties, deze servers bieden de noodzakelijke kracht en flexibiliteit. Met de nieuwste generatie processors en uitgebreide geheugenopties kunnen ze een breed scala aan workloads aan.
 • Geïntegreerde beheermogelijkheden: Cisco’s UCS Manager vereenvoudigt het beheer aanzienlijk. Het biedt een gecentraliseerd platform voor het beheren van al je server resources, wat bijdraagt aan een verbeterde operationele efficiëntie.
 • Schaalbaarheid en uitbreidbaarheid: Deze rack servers zijn ontworpen om mee te groeien met jouw organisatie. Ze bieden flexibele opslag- en netwerkopties, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden uitgebreid om aan veranderende bedrijfsbehoeften te voldoen.
 • Uitmuntende betrouwbaarheid: Cisco UCS C-Series staat bekend om hun robuuste bouw en betrouwbaarheid. Ze bieden een stabiele basis voor bedrijfskritische applicaties en zorgen voor minimale downtime.
 • Geoptimaliseerd voor energie-efficiëntie: Ze zijn niet alleen krachtig, maar ook ontworpen met oog op energiebesparing. Dit helpt bij het verlagen van de operationele kosten en ondersteunt duurzame IT-praktijken.

Met Cisco UCS C-Series Rack Servers kies je voor een combinatie van hoge prestaties, uitstekend beheer en betrouwbaarheid, essentieel voor het ondersteunen van complexe en veeleisende IT-omgevingen.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server- en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Daarnaast hebben we een hechte samenwerking met Cisco. De gewenste Cisco server niet gevonden? Dan gaan we voor jou aan de slag om de juiste oplossing te bieden. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren een server huren. Via de website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kan je een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten.

Wanneer ontvang ik de server als ik het vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om al binnen 24 uur gebruik te maken van jouw gehuurde server (op werkdagen). Vraag online een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van onze IT-specialisten. In dit voorstel lees je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een server. Eenmaal akkoord, worden de servers op de gewenste locatie afgeleverd.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een server huren voor precies de periode die jij nodig hebt. Vanaf één dag tot zelfs enkele jaren!

Wat is het huurtarief?

Helaas hebben wij geen standaard huurtarief voor een server. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het soort server. Vraag daarom een offerte aan, jij ontvangt binnen twee uur al een reactie van een van onze IT-specialisten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.