server Server huren
Kies je merk

Dell EMC server huren

Voor een organisatie is het essentieel dat de IT-omgeving altijd optimaal functioneert. Soms heb je behoefte aan extra servercapaciteit, bijvoorbeeld bij een calamiteit of escalatie. IRENT biedt uitkomst in de vorm van tijdelijke Dell PowerEdge-oplossing(en), in alle denkbare tijdelijke periodes van een week tot enkele jaren. De ruime voorraad aan honderden Dell servers maken het mogelijk om binnen 24 uur te leveren.

Voor tijdelijk gebruik

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Dan test je eerst de gewenste Dell EMC-oplossing in je eigen omgeving en met je eigen workload(s). Groeit je server-behoefte, maar is investeren in een eigen server niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Ervaar de mooie voordelen

 • Superieure prestaties: De servers zijn uitgerust met de nieuwste processors en geheugen technologieën, waardoor ze uitzonderlijke prestaties leveren voor zowel eenvoudige als complexe werklasten.
 • Flexibele configuraties: Of je nu een kleine onderneming of een groot datacenter hebt, de server biedt een breed scala aan service opties die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.
 • Robuuste beveiliging: Met geïntegreerde beveiligingsfuncties zoals Secure Boot, TPM en versleuteling opties, bieden deze servers uitstekende bescherming tegen bedreigingen en datalekken.
 • Eenvoudig beheer: Dankzij de intuïtieve management tools zoals Dell EMC OpenManage, is het beheer van servers vereenvoudigd, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.
 • Betrouwbaarheid en duurzaamheid: Deze servers zijn ontworpen om te presteren onder veeleisende omstandigheden, waarbij ze consistente betrouwbaarheid en lange levensduur bieden.
 • Ondersteuning en services: Dell staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en ondersteuning, wat een geruststellend gevoel geeft bij eventuele technische uitdagingen.

Op maat gemaakte server huren

Je hebt de keuze uit een scala aan Dell Intel-servers en serveropties. Deze worden geleverd op iedere door jou gewenste locatie en zijn te huur voor iedere periode. Of het nu om een Dell PowerEdge Gen13 of een Gen14 gaat, in de vorm van een rack-, tower- of blade server (al dan niet met bladecenter). Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Binnen twee uur wordt je aanvraag naar de gewenste configuratie vertaald. Je hebt direct helder wat je van ons kunt verwachten en wat de benodigde investering is. Mocht je niet precies weten hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken, dan heb je bij ons altijd het recht om te verlengen.

Huren bij IRENT?

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server– en storage-verhuur en Europees marktleider in verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Bovendien zijn we erg trots op onze status als de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij servers bijvoorbeeld bij diverse projecten, door middel van het beschikbaar stellen van tijdelijke IT-apparatuur.

Meer weten over de mogelijkheden? We helpen je graag bij elk vraagstuk. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.