server Server huren
Dell EMC

PowerEdge

PowerEdge

Ons aanbod van Dell EMC PowerEdge-servers bestaat onder andere uit de R630, R640, R730, R730xd, R740, R740xd, R930, R940, M630 en de M620. Bij een aanvraag maken we binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten. Door onze voorraad aan honderden Dell-servers kunnen we vaak binnen 24 uur leveren. PowerEdge-servers zijn te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en worden geleverd op iedere gewenste locatie.

Groeit je behoefte aan server-capaciteit, maar is investeren in een eigen PowerEdge-server (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor onze flexibele (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Dell EMC PowerEdge huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op het gebied van tijdelijke inzet van server-, storage- en netwerkoplossingen. Bovendien zijn we de officiële demopoolpartner van Dell EMC. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

  • Europees verhuur marktleider van datacenter apparatuur
  • Ervaring in levering over de hele wereld
  • Voorraad van ruim € 15 miljoen aan IT infrastructuur
  • Demopool partner van Dell EMC, Lenovo en IBM
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.