server Server huren
Dell EMC

PowerEdge C6525

Dell EMC PowerEdge C6525 huren

Dell EMC PowerEcdge C6525 huren

De prestaties van je datacenter optimaliseren? De Dell EMC PowerEdge C6525 biedt hier een uitkomst. Met hoge compute-density is deze bladeserver ontwikkeld om de performance van je datacenter te verbeteren. De Dell EMC PowerEdge C6525 biedt tot wel 512 cores. Dit resulteert in baanbrekende performance. De C6525 wordt daarnaast gekenmerkt door een lage latency en tot 3200 MT/s memoryspeed. Deze combinatie maakt deze Dell server uitermate geschikt als breed inzetbare ruimtebesparende machine.

Producteigenschappen PowerEdge C6525

  • Nieuwste generatie PCIe Gen 4.0 draagt bij aan een snelle dataoverdracht
  • Tot 512 cores in 2U rackspace
  • Lage latency
  • High density compute
  • High performance computing

Een IT-infrastructuur is vaak een grote investering. Zeker zijn van je keuze is hierbij dus van belang. Daarom bieden wij Proof of Concepts aan zodat jij deze zekerheid kan verkrijgen. Benieuwd hoe de Dell EMC PowerEdge C6525 kan bijdragen aan een verbetering in jouw IT-omgeving? Test het zelf.

De PowerEdge C6525 huren

Stel. Je wilt nieuwe systemen in je datacenter. Dan zijn er veel aspecten waar je rekening moet houden om een zo efficiënt mogelijk datacenter neer te zetten. Hoe ideaal zou het zijn als je een systeem een tijdje kan testen in je eigen omgeving om te kijken of het naar wens functioneert? Op deze manier voorkom je een grote investering in een systeem dat  achteraf gezien misschien niet geschikt is in jouw datacenter en ben je ervan verzekerd dat dit het systeem is dat goed in jouw specifieke infrastructuur past.

Vraag een demo aan

.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.