server Server huren
Dell EMC

PowerEdge R630

Dell EMC PowerEdge R630 huren

Dell EMC PowerEdge R630 huren

Met 2U-prestaties in een compact 1U-chassis biedt de Dell EMC PowerEdge R630 rackserver met twee sockets ongeëvenaarde dichtheid en productiviteit. De R630 is onderdeel van de 13e generatie PowerEdge servers en is ideaal voor virtualisatie, het uitvoeren van grote zakelijke applicaties of het uitvoeren van transactionele databases.

De R630 is uitgerust met de flexibele storagecapaciteit en verwerking met hoge dichtheid die cruciaal zijn voor superieure IO-prestaties in Exchange- en SharePoint-applicaties.

Kenmerken PowerEdge R630

  • Versnel jouw implementatie van workloads met de steeds groter wordende sjabloonbibliotheek van Dell voor Exchange, SharePoint, Skype voor Bedrijven, UC&C en SQL-configuraties.
  • Verbeter de prestaties van virtuele machines (VM), inclusief betere responstijden voor meer gelijktijdige gebruikers met snel DDR4-geheugen en de uitgebreide verwerkingscycli en threads van de Intel® Xeon® processor uit de E5-2600 v4 productreeks.

De PowerEdge R630 tijdelijk huren

Overweeg je om nieuwe servers in je datacenter te plaatsen? Dan zijn er vele facetten waar je rekening mee moet houden om een zo optimaal mogelijk datacenter te realiseren. Het systeem dan zelf testen in jouw IT-infrastructuur, kan enorm helpen bij het maken van een goede beslissing. Met een Proof of Concept ben je ervan verzekerd dat de gekozen server echt goed in jouw specifieke IT-omgeving past. Neem contact op met onze IT-specialisten voor meer informatie!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.