server Server huren
Dell EMC

PowerEdge R730

Dell EMC PowerEdge R730 huren

Dell EMC PowerEdge R730 huren

Dankzij de ongelooflijke veelzijdigheid van de Dell EMC PowerEdge R730 server biedt deze uitstekende functionaliteit in slechts 2U-rackruimte. Met de combinatie van krachtige processors, een groot geheugen, snelle storage-opties en support voor een GPU-versneller, presteert de R730 uitzonderlijk goed in een aantal veeleisende omgevingen.

Kenmerken PowerEdge R730

  • Redundante voedingseenheden (PSU’s)
  • Hot-plug en swappable voedingen, harde schijven en ventilatoren
  • Optie voor twee SD-kaarten voor faalbestendige hypervisors

PowerEdge R730 huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een PowerEdge R730:

  1. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.
  2. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
  3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
  4. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.