server Server huren
Dell EMC

PowerEdge R740xd

Dell EMC PowerEdge R740xd huren
 • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
 • Multi-vendor huren? Geen probleem!
 • Nood? Spoedlevering binnen 2u
 • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

Dell EMC PowerEdge R740xd huren

Profiteer van schaalbare storageprestaties en dataverwerking met de Dell EMC PowerEdge R740xd server. Dit 2-platform met twee sockets biedt schaalbaarheid en prestaties voor een groot aantal verschillende applicaties. Keuze uit tot 24 NVMe-schijven, of 32 x 2,5 inch of 18 x 3,5 inch schijven. Schaal uw implementaties op en breid tegelijk jouw productiviteit uit dankzij ingebouwde intelligentie en automatisering door middel van iDRAC9 en het volledige OpenManage portfolio dat ontworpen is om de IT-levenscyclus van implementatie tot vervanging eenvoudiger te maken.

Kenmerken PowerEdge R740xd

 • Vereenvoudig de implementatie en schaal eenvoudig van 3 naar 1000 nodes voor softwaregedefinieerde storage met Dell EMC Ready Node for ScaleIO.
 • Maximaliseer de storageprestaties met tot 24 NVMe-schijven en zorg dat de applicatieprestaties geschaald worden wanneer dat nodig is.
 • Schaal computerbronnen met Intel® Xeon® SP, en profiteer van een toename van 27% in de processorcores en 50% toename in bandbreedte dan vorige generatie van Xeon processors.

PowerEdge R740xd huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een PowerEdge R740xd:

 1. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
 2. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.
 3. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
 4. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.