server Server huren
Dell EMC

PowerEdge R7415

Dell EMC PowerEdge R7415 huren

De Dell EMC PowerEdge R7415 is een veelzijdige en configureerbare single-socket 2U server met AMD Epyc processor. Deze PowerEdge is een zeer geschikte server voor bijvoorbeeld virtualisatie en business analytics. Indien je opzoek bent naar een server met een uitermate goede prijs/kwaliteitsverhouding en tevens meer dan voldoende memory en storage mogelijkheden, dan is de R7415 een server die op jouw datacenter aansluit.

Producteigenschappen R7415:

  • De R7415 biedt je tot wel 128 PCIe lanes en 32 cores
  • Capaciteit voor tot wel 24 NVMe-SSD
  • Veel memory en I/O flexibiliteit tot je beschikking met 16 DDR4 DIMM’s

Het aanschaffen van nieuwe IT-systemen is een grote investering en bepaalt de vormgeving van jouw IT-omgeving vaak voor enkele jaren. Zeker zijn van je keuze is dus wel zo prettig. Om deze reden faciliteert IRENT Proof of Concepts. Op die manier kun je deze beoogde zekerheid krijgen door de systemen te testen in je eigen omgeving. Benieuwd hoe de PowerEdge R7415 kan bijdragen aan een optimalisatieslag binnen jouw datacenter? Test het dan zelf met een Proof of Concept.

De PowerEdge R7415 huren

De aanschaf van nieuwe servers is een kostbare beslissing. Vele aspecten komen voorbij in de overweging van deze beslissing en het is belangrijk dat je uiteindelijk tevreden bent met de systemen waarin je geïnvesteerd hebt. Dit is de reden dat IRENT de mogelijkheid tot een Proof of Concept aanbiedt. Dit houdt in dat je de PowerEdge R7415 zelf in je eigen omgeving kunt testen en ervaren. Zo ben jij er straks van verzekerd dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Benieuwd wat de PowerEdge R7415 jou kan bieden? Test het.

.

Meer van deze serie

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.