server Server huren
Dell EMC

PowerEdge R7515

Dell EMC PowerEdge R7515 huren

Dell EMC PowerEdge R7515 huren

Door inzet van eenvoudig schaalbare platformen ontwikkel je een datacenter dat in staat is om optimale applicatieprestaties te verzorgen. De Dell EMC PowerEdge R7515 is speciaal ontworpen volgens een schaalbare systeemarchitectuur en biedt daarom een goede basis voor een schaalbare en toekomstbestendige IT-omgeving.  Door vele opties en flexibiliteit is de keuze voor dit platform een keuze voor de toekomst.

Producteigenschappen PowerEdge R7515

  • Directe aansluiting SAS/SATA/NVMe voor vSAN geschikte nodes
  • Bespaar op licenties door core density in single socket
  • 64 cores in een single socket systeem

Het moderniseren van een IT-omgeving is een flinke investering. Juist daarom is het belangrijk dat je zeker bent van je keuze. Dit is de reden dat wij Proof of Concepts aanbieden zodat je de PowerEdge R7515 kan testen in je eigen IT-omgeving. Nieuwsgierig naar hoe deze Dell EMC-rackserver kan bijdragen aan het verbeteren van jouw datacenter? Ervaar het dan zelf door middel van een Proof of Concept.

De PowerEdge R7515 huren bij IRENT

Je overweegt nieuwe systemen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter en uiteraard binnen jouw toekomstvisie. Omdat wij willen bijdrage aan dit stukje zekerheid bieden wij de mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij de PowerEdge R7515 zelf testen in je eigen omgeving en ondervind je zelf of dit systeem aan jouw wensen voldoet.

Vraag een Proof of Concept aan

.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.