server Server huren
Dell EMC

PowerEdge R930

Dell EMC PowerEdge R930 huren

Dell EMC PowerEdge R930 huren

Maximaliseer de prestaties van jouw meest veeleisende zakelijke applicaties, zoals CRM, ERP, OLTP en in-memory databases. De Dell EMC PowerEdge R930 kan flexibel worden geschaald om de transacties en bewerkingen te optimaliseren en de latency aanzienlijk te verminderen. Met behulp van de nieuwste Intel® Xeon® processoren uit de E7 v4-productreeks (tot 24 cores per processor) kan de R930 met 4 sockets worden opgeschaald om vrijwel elke uitdaging aan te kunnen.

Kenmerken PowerEdge R930

  • Versnel jouw grote applicaties (ERP, CRM, business intelligence) met de capaciteit om snel te reageren op de vereisten van een groeiend bedrijf.
  • Consolideer meerdere bedrijfsapplicaties naar één server.
  • Bied sneller toegang tot essentiële gegevens van bedrijfsapplicaties en antwoord sneller op klantvragen met in-memory databasecapaciteit.
  • Bied efficiënte support aan SAN-omgevingen met Dell Fluid Cache voor SAN in combinatie met maximaal acht Express Flash SSD’s.
  • Migreer vanuit een verouderde RISC-omgeving naar een flexibel datacenter dat klaar is voor de toekomst.

De PowerEdge  R930 huren bij IRENT

Overweeg jij om nieuwe R930 systemen te plaatsen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op jouw toekomstvisie. Om te testen of de systemen aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij de PowerEdge R930 zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de R930? Neem dan contact met ons op!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.