server Server huren
Dell EMC

PowerEdge R940

Dell EMC PowerEdge R940 huren

PowerEdge R940 huren

Versterk jouw organisatie zodat je snel de beste beslissingen neemt met data en analyses in real time. De PowerEdge R940 biedt ondersteuning voor 50% meer NVMe-schijven dan de R930, tot wel 48 DIMM’s (12 die NVDIMMs kunnen worden ) en tot 15 TB aan geheugen. Zorg dat I/O-knelpunten tot het verleden behoren en houd processorgebruik op zijn best.

De PowerEdge R940 vormt de basis om jouw datacenter te transformeren met moderne applicaties voor data en analyse in real time. Het enorme formaat van de bronnen optimaliseert prestaties van de applicatie en kan geschaald worden om te voldoen aan de eisen van jouw organisatie.

Meer van deze serie

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.