server Server huren
Dell EMC

PowerEdge R940

Dell EMC PowerEdge R940 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

Dell EMC PowerEdge R940 huren

Versterk jouw organisatie zodat je snel de beste beslissingen neemt met data en analyses in real time. De PowerEdge R940 biedt ondersteuning voor 50% meer NVMe-schijven dan de R930, tot wel 48 DIMM’s (12 die NVDIMMs kunnen worden ) en tot 15 TB aan geheugen. Zorg dat I/O-knelpunten tot het verleden behoren en houd processorgebruik op zijn best.

De PowerEdge R940 vormt de basis om jouw datacenter te transformeren met moderne applicaties voor data en analyse in real time. Het enorme formaat van de bronnen optimaliseert prestaties van de applicatie en kan geschaald worden om te voldoen aan de eisen van jouw organisatie.

PowerEdge R940 en aanvullende diensten

Naast het leveren van de op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen. Zo word je nog meer ontzorgd!

  1. Oude hardware verkopen (buyback): Wil je de hardware onder een Hardware as a Service(HaaS) contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde. Zo draag je ook nog eens bij aan een langere levensduur van jouw verouderde systemen;
  2. Gecertificeerde data wiping (GDPR):Laat je data na het huren wipen door onze engineers en ontvang een certificaat na succesvolle data wiping;
  3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
  4. Extra IT-services: Onze IT-specialisten staan voor je klaar om ondersteuning te bieden bij installatie, migratie of de implementatie van jouw R940.

Dell EMC PowerEdge R940 testen bij IRENT

Overweeg jij om de R940 PowerEdge server toe te voegen aan jouw IT-infrastructuur? Dan is zekerheid van je keuze natuurlijk altijd fijn. Met behulp van een Proof of Concept kun jij in je eigen IT-omgeving met jouw eigen workload testen hoe het systeem functioneert. Zo ervaar jij direct hoe de R940 jouw performance verbeterd en of dit systeem voldoet aan jouw wensen en verwachtingen voor de toekomst. Wil je graag meer informatie of sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met onze IT-specialisten!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.