server Server huren
Dell EMC

vSAN Ready Nodes

vSAN Read Nodes huren

Tijdelijk de Dell EMC vSAN Ready Nodes huren of leasen? IRENT levert op maat gemaakte systeemconfiguraties op locatie. Indien het een escalatie/calamiteit betreft en je snel vervangende systemen nodig hebt, is het huren van een Dell EMC vSAN Ready Node een snelle, daadkrachtige en effectieve oplossing.

Deze krachtige servers zijn speciaal ontworpen voor het VMware vSAN-platform en bieden een naadloze integratie met jouw bestaande VMware-omgeving. Met Dell vSAN Ready Nodes krijg je het beste van twee werelden: de robuuste hardware van Dell en de geavanceerde software gedreven opslagmogelijkheden van VMware vSAN.

Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

Ervaar de mooie voordelen

 • Naadloze integratie: Speciaal ontworpen voor VMware vSAN, zorgen Dell vSAN Ready Nodes voor een perfecte integratie met je VMware-omgeving.
 • Eenvoudige implementatie: Vooraf geconfigureerd met geoptimaliseerde instellingen voor snelle en probleemloze implementatie.
 • Automatisering: Ingebouwde automatiseringsfuncties verlagen de complexiteit en verhogen de efficiëntie in datacenterbeheer.
 • Betrouwbaarheid: Gemaakt met hoogwaardige componenten en ondersteund door Dell’s uitgebreide garantie en supportservices.
 • Topprestaties: Geoptimaliseerd voor hoge doorvoersnelheden en lage latentie, ideaal voor data-intensieve workloads en veeleisende applicaties.
 • Schaalbaarheid: Ontworpen om mee te groeien met je bedrijf, zodat je altijd aan de behoeften van je datacenter kunt voldoen.

Producteigenschappen

 • Elke node beschikt over de juiste hoeveelheid CPU’s, memory, I/O controllers, HDD’s en SSD’s.
 • Meer dan 125 Ready Node configuraties beschikbaar.
 • IRENT biedt VMware gecertificeerde support professionals.

vSAN Ready Nodes huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van Ready Nodes

 1. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
 2. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
 3. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;
 4. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.

Huren bij IRENT?

Overweeg jij nieuwe Ready Nodes te plaatsen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op jouw toekomstvisie. Om te testen of de systemen aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept (PoC) aan. Dan kun jij de Dell EMC Nodes zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van Ready? Neem dan contact met ons op!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een server huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren een server huren. Via de website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kan je een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten.

Wanneer ontvang ik de server als ik vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om al binnen 24 uur gebruik te maken van jouw gehuurde server (op werkdagen). Vraag online een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van onze IT-specialisten. In dit voorstel lees je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een server. Eenmaal akkoord, worden de servers op de gewenste locatie afgeleverd.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een server huren voor precies de periode die jij nodig hebt. Vanaf één dag tot zelfs enkele jaren!

Wat is het huurtarief?

Helaas hebben wij geen standaard huurtarief voor een server. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het soort server. Vraag daarom een offerte aan, jij ontvangt binnen twee uur al een reactie van een van onze IT-specialisten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.