server Server huren
Kies je merk

HPE server huren

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Daarmee test je de beoogde IT-oplossing eerst in je eigen omgeving en met je eigen workload(s). Groeit je behoefte aan HPE server-capaciteit, maar is investeren in een eigen HPE-server (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

HPE server huren voor zolang als nodig

Je hebt een ruime keuze uit x86-systemen en serveropties. Deze worden geleverd op iedere door jou gewenste locatie en zijn te huur voor iedere periode. Of het nu gaat om een HPE ProLiant Gen8, Gen9 of Gen10, in de vorm van een rack-, tower- of blade server (al dan niet met bladecenter). Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Je aanvraag wordt binnen twee uur door onze IT-specialisten naar de gewenste oplossing vertaald. Zo heb je snel inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Indien je niet precies weet hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken, heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

HPE server huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server- en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. We werken nauw samen met Hewlett Packard Enterprise en leveren verschillende oplossingen, waaronder de ProLiant DL (Density Line), ProLiant BL (Blade Line) en C7000 (Blade Chassis). Meer weten over de mogelijkheden? We helpen je graag om je tijdelijke HPE-serverbehoefte optimaal in te vullen. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur. Ook de allernieuwste technologie
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement 
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.