server Server huren
Kies je merk

HPE server huren?

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Daarmee test je de beoogde IT-oplossing eerst in je eigen omgeving en met je eigen workload(s). Groeit je behoefte aan HPE (Hewlett Packard Enterprise) server-capaciteit, maar is investeren in een eigen HPE-server  niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte oplossing, waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Ontdek de geavanceerde eigenschappen

De servers van HPE staan in de voorhoede van de technologie en bieden krachtige, betrouwbare en schaalbare oplossingen voor een breed scala aan bedrijfsbehoeften. Of je nu een klein bedrijf runt of een groot datacenter beheert, de servers zijn ontworpen om aan jouw specifieke vereisten te voldoen. Hier zijn enkele van hun meest opvallende eigenschappen:

 • Toonaangevende prestaties: Met state-of-the-art processors en geheugen opties leveren ze uitzonderlijke snelheid en verwerkingskracht voor alle soorten workloads.
 • Veelzijdige configuraties: Van eenvoudige tower modellen tot geavanceerde rack- en blade-opties, HPE biedt een brede reeks om aan verschillende IT-behoeften te voldoen.
 • Superieure schaalbaarheid: Deze servers zijn ontworpen voor eenvoudige schaalbaarheid, waardoor je jouw IT-omgeving kunt laten meegroeien met je bedrijf zonder aanzienlijke downtime of complexiteit.
 • Geavanceerde beveiligingsfuncties: Dit type is uitgerust met robuuste beveiligingsmaatregelen om gevoelige gegevens te beschermen tegen cyberaanvallen en datalekken.
 • Innovatief beheer: Met de intelligente beheertools, zoals HPE OneView, kun je servers efficiënt beheren, automatiseren en orkestreren, wat de operationele efficiëntie verbetert.
 • Energie-efficiëntie: Ontworpen met het oog op duurzaamheid, helpen ze om het energieverbruik te verminderen en de ecologische impact van je datacenter te minimaliseren.

Door te kiezen voor HPE servers, investeer je in een toekomstbestendige oplossing die zowel prestaties als betrouwbaarheid garandeert, essentieel voor het ondersteunen van jouw bedrijfsactiviteiten.

Huren voor zolang als nodig

Je hebt een ruime keuze uit x86-systemen en serveropties. Deze worden geleverd op iedere door jou gewenste locatie en zijn te huur voor iedere periode. Of het nu gaat om een HPE ProLiant Gen8, Gen9 of Gen10, in de vorm van een rack-, tower- of blade server (al dan niet met bladecenter). Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Je aanvraag wordt binnen twee uur door onze IT-specialisten naar de gewenste oplossing vertaald. Zo heb je snel inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Indien je niet precies weet hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken, heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server– en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. We werken nauw samen met Hewlett Packard Enterprise en leveren verschillende oplossingen, waaronder de ProLiant DL (Density Line), ProLiant BL (Blade Line) en C7000 (Blade Chassis).

Meer weten over de mogelijkheden? We helpen je graag om je tijdelijke HPE-serverbehoefte optimaal in te vullen. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.