server Server huren
Hewlett Packard Enterprise

ProLiant

HPE ProLiant server huren

Bij ons heb je de keuze uit diverse HPE ProLiant-servers, waaronder de DL360, DL380, DL560, BL460 of een bladecenter zoals de c7000. Bij een huuraanvraag, geven we je binnen twee uur duidelijkheid over wat je van ons kunt verwachten. Door onze voorraad aan honderden HPE-servers, kunnen we de configuratie op iedere gewenste locatie en vaak binnen 24 uur leveren. ProLiant-servers zijn te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren.

Meer servers nodig, maar is investeren in een eigen HPE-server niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte oplossing, waarbij het zelfs mogelijk is om binnen de contractperiode af te schalen.

Ervaar de mooie eigenschappen

De HPE ProLiant-servers staan bekend om hun betrouwbaarheid, bruikbaarheid en beschikbaarheid. Het zijn krachtige servers, speciaal ontworpen voor de hybride wereld en het versnellen van AI-resultaten voor inzicht en innovatie. Een aantal eigenschappen:

 • Biedt de prestaties die nodig zijn om elke werklast van het datacenter naar de edge te versnellen;
 • Edge-to-cloud beveiligingsarchitectuur voor het beschermen van infrastructuur, workloads en gegevens;
 • Krachtige hardware en volledig configureerbaar voor gebruik in veeleisende zakelijke omgevingen.

Huren zolang als nodig

Ben jij vanwege onvoorziene omstandigheden, zoals een escalatie of calamiteit, tijdelijk op zoek naar een server? Bij IRENT draaien jouw systemen binnen 24 uur weer op volle kracht door te huren. Hiermee biedt IRENT een daadkrachtige, effectieve en buitengewoon snelle oplossing. Wil jij binnen een dag weer up and running zijn? IRENT levert de systemen wereldwijd vaak binnen een etmaal.

ProLiant huren met additionele diensten

Bij IRENT klop je niet alleen aan de deur voor de huur van een HPE ProLiant server, want wij bieden nog veel meer additionele diensten aan. Zo heb jij nog de keuze uit:

 1. IT-support: deze leveren we standaard als 9X5 NDB response; waar nodig zijn extra supportlevels beschikbaar;
 2. Data wiping (GDPR): 100% veilige gegevensverwijdering, aantoonbaar middels een certificaat voor controlerende instanties;
 3. Gebruikte hardware verkopen (buyback): zodra de hardware die jij vervangt door de huur van de ProLiant overbodig wordt, koopt IRENT deze tegen een maximale restwaarde op;
 4. Extra IT-services: aanvullende service als ondersteuner bij o.a. installatie, implementatie en migratie.

Huren bij IRENT?

Het huren van een ProLiant server kan een ingrijpende keuze zijn. Dat snapt IRENT als geen ander. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Zo kun jij de server eerst uitvoerig testen in je eigen IT-omgeving. Daarmee is het duidelijk of alle systemen werken binnen jouw huidige datacenter. Ook kijken we zo vooruit: past deze oplossing bij jouw toekomstvisie?

Wil jij graag meer informatie over het huren van een ProLiant of zoek jij een sparringpartner? De IT-specialisten van IRENT staan dan uiteraard voor je klaar. Neem snel contact met ons op.

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren een server huren. Via de website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kan je een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten.

Wanneer ontvang ik de server als ik het vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om al binnen 24 uur gebruik te maken van jouw gehuurde server (op werkdagen). Vraag online een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van onze IT-specialisten. In dit voorstel lees je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een server. Eenmaal akkoord, worden de servers op de gewenste locatie afgeleverd.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een server huren voor precies de periode die jij nodig hebt. Vanaf één dag tot zelfs enkele jaren!

Wat is het huurtarief?

Helaas hebben wij geen standaard huurtarief voor een server. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het soort server. Vraag daarom een offerte aan, jij ontvangt binnen twee uur al een reactie van een van onze IT-specialisten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.