server Server huren
Hewlett Packard Enterprise

ProLiant BL460c gen10

Hewlett Packard Enterprise ProLiant BL460c gen10 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

ProLiant BL460C Gen10 huren

Efficiënt en krachtig: de HPE Proliant BL460C Gen10 kan op elke werkplek overtuigen. Deze dual processor in een bladeserver verwerkt met zijn 16 GB werkgeheugen, type DDR4, ook veeleisende klantprojecten met een hoog tempo. Hij is uitgerust met een Intel Xeon Silver 4108 1,8 GHz processor. De kloksnelheid van 1,8 GHz garandeert snelle laadprocessen.

ProLiant BL460C huren met additionele diensten

Bij IRENT ben je niet alleen aan het juiste adres voor de huur van een ProLiant  BL460C server. Wij bieden namelijk nog additionele diensten aan. Zo heb jij de keuze uit:

  1. Gebruikte hardware verkopen (buyback): zodra de hardware die jij vervangt door de huur van een BL460C overbodig wordt, koopt IRENT deze tegen een maximale restwaarde op;
  2. Extra IT-services: aanvullende service als ondersteuner bij o.a. installatie, implementatie en migratie;
  3. IT-support: deze leveren we standaard als 9X5 NDB response; waar nodig zijn extra supportlevels beschikbaar;
  4. Data wiping (GDPR): 100% veilige gegevensverwijdering, aantoonbaar middels een certificaat voor controlerende instanties.

Service IRENT bij huren van ProLiant BL460C

Het kiezen voor een server zoals de ProLiant BL460C is een belangrijke keuze. Dat snapt IRENT als geen ander. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Zo kun jij een HPE ProLiant BL460C systemen eerst uitgebreid testen in je eigen IT-omgeving. Daarmee is het direct duidelijk of alle systemen naar wens functioneren. Ook kijken we zo vooruit: past deze serveroplossing bij jouw toekomstvisie?

Wil jij graag meer informatie over het huren van een ProLiant BL460C Gen10 of ben jij op zoek naar een sparringpartner? De IT-specialisten van IRENT staan dan uiteraard voor je klaar! Neem snel contact met ons op.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.