server Server huren
Hewlett Packard Enterprise

ProLiant BL460c gen9

Hewlett Packard Enterprise ProLiant BL460c gen9 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

HPE ProLiant BL460C Gen9 huren

Bent u op zoek naar de juiste server blade om jouw datacenter een boost te geven voor jouw veeleisende core IT en virtualisatie workloads? De HPE ProLiant BL460c Gen9 Server Blade is ontworpen voor een breed scala aan configuratie- en implementatieopties en biedt de flexibiliteit om uw core IT-applicaties te optimaliseren met storage van het juiste formaat voor de juiste workload tegen een lagere TCO. Dit alles wordt beheerd door HPE OneView, het geconvergeerde managementplatform dat de IT-dienstverlening versnelt en de bedrijfsprestaties verbetert. De HPE ProLiant BL460c Gen9 Server Blade biedt Intel® Xeon® E5-2600 v4 processoren met tot 21% bin-to-bin prestatiewinst ten opzichte van de vorige generatie, plus 2400 MT/s HPE DDR4 SmartMemory dat tot 33% hogere doorvoer biedt.

Huren met additionele diensten

Bij IRENT ben je niet alleen aan het juiste adres voor de huur van een ProLiant BL460C Gen9. Wij bieden namelijk nog additionele diensten aan. Zo heb jij de keuze uit:

  1. IT-support: deze leveren we standaard als 9X5 NDB response; waar nodig zijn extra supportlevels beschikbaar;
  2. Gebruikte hardware verkopen (buyback): zodra de hardware die jij vervangt door de huur van een ProLiant BL460C Gen9 overbodig wordt, koopt IRENT deze tegen een maximale restwaarde op;
  3. Extra IT-services: aanvullende service als ondersteuner bij o.a. installatie, implementatie en migratie;
  4. Data wiping (GDPR): 100% veilige gegevensverwijdering, aantoonbaar middels een certificaat voor controlerende instanties.

Service IRENT bij huren van een BL460 Gen9

Wil jij graag meer informatie over het huren van een BL460 Gen9 of ben jij op zoek naar een sparringpartner? De IT-specialisten van IRENT staan dan uiteraard voor je klaar! Neem snel contact met ons op.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.