server Server huren
Hewlett Packard Enterprise

ProLiant DL360 Gen9

Hewlett Packard Enterprise ProLiant DL360 Gen9 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

HPE ProLiant DL360 Gen9 huren

Heeft uw datacenter een prestatiegerichte, dichte 1U-server nodig die u met vertrouwen kunt inzetten voor virtualisatie, database of high-performance computing? De HPE ProLiant DL360 Gen9 levert een 1U chassis met maximaal twee processoren. Ditlevert een optimale eenheid op, die hoge prestaties, een laag energieverbruik, een verbeterde uptime en een verhoogde dichtheid combineert. Door gebruik te maken van Intel’s nieuwste E5-2600 v4-processoren met 21%1 prestatiewinst, plus de nieuwste 2400 MHz HPE DDR4 SmartMemory met ondersteuning tot 3 TB en tot 23%2 prestatiewinst. Beheer de DL360 Gen9 in elke IT-omgeving door de meest essentiële serverlevenscyclusbeheertaken te automatiseren met HPE OneView en HPE Integrated Lights-Out: implementeren, bijwerken, bewaken en onderhouden met gemak.

Huren met additionele diensten

Bij IRENT ben je niet alleen aan het juiste adres voor de huur van een ProLiant DL360 Gen9. Wij bieden namelijk nog additionele diensten aan. Zo heb jij de keuze uit:

  1. IT-support: deze leveren we standaard als 9X5 NDB response; waar nodig zijn extra supportlevels beschikbaar;
  2. Data wiping (GDPR): 100% veilige gegevensverwijdering, aantoonbaar middels een certificaat voor controlerende instanties;
  3. Gebruikte hardware verkopen (buyback): zodra de hardware die jij vervangt door de huur van een DL360 Gen9 overbodig wordt, koopt IRENT deze tegen een maximale restwaarde op;
  4. Extra IT-services: aanvullende service als ondersteuner bij o.a. installatie, implementatie en migratie.

ProLiant DL360 huren bij IRENT

Overweeg je de aanschaf of lease van een HPE ProLiant DL360? En wil je graag voor de daadwerkelijke investering graag eerst het systeem testen? Dat kan. Een Proof of Concept biedt jou de mogelijkheid om de systemen te testen in je eigen datacenter, met je eigen workload. Contact onze IT-specialisten voor meer informatie!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.